Radiměř - M.Trnávka (hř.Trnávka) 1:0 (0:0)

14.09.2009 20:53

Rozhodčí: Laik (M.Trnávka)

Branky: 49´1:0 Svoboda

Diváci: 30

 

Do M.Trnávky jsme jeli až odpoledne dle rozlosování jako domácí mužstvo a očekávali těžký boj o mistrovské body, tak jak tomu s tímto týmem vždy bývá. Zápas se od úvodních minut hrál ve svižném tempu, ale bez větších šancí na obou stranách. Obě obrany si dávali velký pozor, aby neudělali chybu jako první a soupeř toho nevyužil a tak se hra odvíjela mezi vápny až do konce 1.poločasu.

Do druhé půle šli naši hráči s vědomím neopakovat propadák z jara, kde nám 2.poločas totálně utekl. Naopak hned 2 minuty po rozehrání šel Michal Šmerda sám na bránu, ale zakončení se mu nepovedlo. Do dalších 10-ti minut totéž zopakoval ještě dvakrát se stejným koncem !! Když se Michalovi nepodařilo ani jednou zakončit šanci gólem, tak se z něho stal nahrávač !! Velmi pěkným únikem po křídle, našel přesnou přihrávkou nabíhajícího Dominika Svobodu a ten se proti osamocenému brankáři Trnávky nemýlil 1:0 ! Hráči Trnávky měli jen jednu vypracovanou šanci, ale postupujícího hráče na branku vytěsnil vybíhající gólman Škranc a stoper Janků uklidil míč do bezpečí. Ještě měl soupeř jeden gól na kopačkách, ale tu jsme mu připravili sami, když vysoko nakopnutý míč z půle hřiště směrem na bránu si Adam Škranc téměř hodil mezi své tyče a dobíhající útočník soupeře, který ho chtěl už jen doťuknout přestřelil z brankové čáry !! Ještě že mají naši hráči mladé trenéry, protože starší srdeční sval by to zřejmě nevydržel a zastavil by se ! Poté už naši borci hru kontrolovali velmi zodpovědně a dohráli utkání do vítězného konce ! 

Za zmíňku určitě stojí vynikající výkon našeho benjamínka Martina Němce roč.2000,jenž na středu zálohy úplně vymazal ze hry jejich kapitána, který na dvojí hostování hraje za "A" tým svitavského oddílu krajský přebor mladších žáků !!!   

 

Sestava:

                  Škranc

                  Janků (k) 

Vach                              Prchal

                  Talacko

                  Kolář V.

Ficker                            Svoboda 

                  Němec

       Kolář J.            Šmerda

 

Střídání: 65´Němec Kincl 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka