Vendolí - Radiměř 3 : 2 (2:1)

31.05.2011 12:27

Rozhodčí: Čada (Ústí n./Orl.)

Branky: 3´0:1 Kalod, 6´1:1 Hladík T., 36´2:1 Milota R., 73´3:1 Svatoň, 90´+2´3:2 Kalod

ŽK: 3:3

Diváci: 150

Sokol Vendolí: Nepraš – T. Fuchs, Mráz, Svatoň, P. Fuchs, M. Hladík, Friedl, Čejka, T. Hladík, Milota, L. Fuchs (Gregor, Tomášek, Buchta)

TJ Radiměř: Škorpík – St. Olšer, Štěrba, L. Olšer, Bubela, J. Trnečka, Ondroušek, Beneš, Mauer, Nekvinda, Kalod (T. Trnečka)

 

Po debaklu Vendolí v Radiměři a týdení pauze se setkali tytéž týmy v odvetném utkání tentokrát na půdě domácího Vendolí a před velmi dobrou diváckou kulisou. Utkání mělo úplně jiný obraz než před 14-ti dny i když to ve 3 minutě tak nevypadalo. To se k míči dostal po velké chybě domácího gólmana Nepraše hostující Kalod a otevřel skóre 0:1! Ale za pouhé další 3 minuty už bylo srovnáno Hladíkem a domácí Vendolí se ocitlo na koni hnáno svými fanoušky. Narozdíl od hráčů Radiměře,kteří si nejspíše v podvědomí  mysleli,že to bude stejně jednoduché jak minule se Vendolští pustili do svého soupeře opravdu velmi odhodlaně! Stálé napadání,pohyb po celém hřišti a vůle odčinit porážku činilo hostům velké problémy v rozehrávce už na své polovině. Odměnou za své úsilí byla druhá branka do sítě Radiměře těsně před koncem poločasu z kopačky Miloty.

Ani po změně stran nepřestali domácí hráči s presinkem a destrukcí útočných akcí hostů v samotném počátku. Když 20 minut před koncem přidal Svatoň již na 3:1 pro Vendolí,tak málokdo z diváků kteří přijeli povzbudit své hráče z Radiměře věřil v obrat,který se také nekonal. Pouze ve 2 minutě nastavení upravil kosmeticky skóre Kalod na 3:2. Pomsta Vendolských byla dokonána !! (Za velkého přispění hostí svým slabým výkonem).

 

Sestava:

                Škorpík

                Štěrba žk

Mauer žk                         Bubela

                Olšer L.

                Nekvinda

Trnečka J.                       Olšer St.

               Ondroušek (k)

       Beneš žk       Kalod

 

Střídání: 68´Olšer St. - Trnečka T.

               

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka