Trstěnice - Radiměř 0 : 3 (0.1) ve hře - poté 3 : 0 (kontumačně)

29.12.2010 17:34

Rozhodčí: J. Heger (Městečko Trnávka)

Branky: 30´0:1 Kalod, 67´0:2 Nekvinda z P.K., 73´0.3 Doubek  

ŽK: 1:4

Diváci: 150

 

Na první zápas III.třídy jela Radiměř do Trstěnice sice kompletní,ale bez registračních průkazů s tím,že budou hrát na občanské průkazy.

Od prvních minut byli hosté z Radiměře lepším týmem jak v pohybu,tak i v přesnosti přihrávek a kombinaci.Domácí se vyloženě spoléhali jen na nakopnuté míče do prostoru za obranu hostí,kam si nabíhal jejich útočník.Jenže jakýkoliv pokus končil buďto u našich obránců nebo v rukavicích brankáře Škorpíka.První velké ohrožení brány domácích přišlo po velmi zdařené střele Nekvindy,která skončila na břevně domácí svatyně.O 5 minut později se už radiměřští radovali a akci Nekvinda - Bubela zakončoval pohodlně Kalod do odkryté brány 0:1 ! S tímto výsledkem se šlo i do kabin.

Po přestávce pokračovala mírná převaha hostí,ale i hráči Trstěnice se začali osmělovat ! Jenže jejich snaha o vyrovnání vzala za své,když na agilního Beneše byla odpískaná penalta a Nekvinda přesvědčivě zvýšil na 0:2.O chvíly později si na centr naběhl obránce Doubek a hlavou potvrdil zaslouženou výhru Radiměře 0:3. 

Tak skončil výsledek odehraný na hřišti - jenže po přezkoumání registrace hráčů TJ Radiměř bylo zjištěno,že hráče Nekvindu nestihl včas zaregistrovat sportovní úsek na tyto záležitosti v Olomouci a tudíž jeho start nebyl oprávněný !! Proto se rozhodla STK OFS Svitavy tento zápas kontumovat pro domácí z 0:3 na 3:0 a tvrdé postihy realizačního týmu včetně kapitána Škorpíka !!

 

Sestava:

                Škorpík (k)

                Štěrba žk 61´

Mauer žk 60´                  Doubek žk 87´

                Olšer L.

                Nekvinda

Trnečka T.                      Bubela

               Ondroušek žk 31´

         Beneš           Kalod

 

Střídání: 66´Beneš - Trnečka J., 81´Kalod - Trnečka L., 84´Štěrba - Moravec 

 

 

 


 


 


 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka