Sebranice - Radiměř 4:0 (1:0)

17.08.2009 15:36

Rozhodčí: Ropek (Morašice)

Branky: 36´1:0 Jireček, 52´2:0 Radiměřský, 55´3:0 Neumeister, 86´4:0 Hurych 

ŽK: 1:1

Diváci: 150

Sokol Sebranice: Schüch – Klusoň, Ryba, Neumeister, Kárský, Kalánek, J. Horníček, Jireček, Patočka, Z. Horníček, Červ (Hurych, J. Radiměřský, Pavliš)

TJ Radiměř: Jedlička – Amerling, L. Olšer, V. Trnečka, Fuchs, Ondroušek, Dlábek, Bubela, T. Trnečka, J. Trnečka, Savočka (S. Olšer, Palla, L. Trnečka)

 

Na soupeře do Sebranic, který se netají postupovými ambicemi jsme odjeli bez pěti hráčů zákl.sestavy (dovolená atd.) s cílem uhrát co nejlepší výsledek. Od prvních minut bylo vidět, že Sebraničtí chtějí o utkání rozhodnout co nejdříve, ale v cestě jim stála defenzíva někdy až devíti hráčů Radiměře, kteří plnili své úkoly velmi dobře. Domácím nezbývalo než se pokoušet vstřelit branku z dálky nebo centrovanými míči do vápna. Jediná chybyčka v 36 minutě nás stála od poločasové remízi, kdy se míč před vápnem moc dlouho zdržoval a toho využil Jireček a pod padajícím brankářem Jedličkou skóroval!! Do druhé půle se šlo se stejnou taktikou udržet soupeře mimo dostřel naší svatyně a ke konci zápasu se pokusit o překvapivý úder. Bohužel přišla velice sporná situace v 52 minutě, kdy domácí Radiměřský si převzal pěkný pas za naší obranou, podle všeho v ofsajdové pozici, pomezní (z řad domácích) nejprve ofsajd signalizoval, ale ihned dal praporek dolů a únik skončil v naší brance. Tím bylo o osudu utkání rozhodnuto!! Naše hra se začala rozpadat a šance domácích narůstali. Třetí branku dal Neumeister pěknou tečí a poslední trefu zařídil Hurych,stojící téměř na brankové čáře,kam dostal přihrávku od svého spoluhráče. "Také to nebyl ofsajd"!!! Závěrem: Domácí Sebranice byli po fotbalové stránce 100% lepší a výhru si zaslouží, ale škoda těchto přehmatů od pomezního, které jinak velmi slušný zápas trochu kazí.

 

Sestava:

 

                     Jedlička

                     Trnečka Vl.

Amerling                              Bubela

                     Olšer L. (k)

                     Trnečka T.

Savočka         Ondroušek     Trnečka J.

            Dlábek              Fuchs

 

Střídání: 46´DlábekPala, 55´Trnečka Vl.Olšer St., 75´FuchsTrnečka Lukáš

                         

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka