Radiměř - Vír 7 : 2 (2 :0)

15.02.2010 16:14

 

Rozhodčí: Laik

Branky: Jachan 2x, Mauer, Beneš, Trnečka J., Ondroušek, Doubek

 

 

 

První přípravné utkání se uskutečnilo na umělé trávě v Domaníně proti mužstvu Vír, které hraje okresní přebor Vysočina a je na tom tabulkově takřka stejně jako náš tým.

Nejspíše díky tomuto utkání se naše družstvo sešlo v kompletním složení a na zápas dorazili také hráči, kteří se hned po skončení podzimní sezony uložili k zimnímu spánku a probrali se až nyní !! Také to bylo na jejich fyzickém fondu velmi patrné!!!!

Také se představil Jarda Štěrba, který nám přišel na jarní sezonu pomoci vyztužit obranu a bylo to hned patrné, když vnesl více klidu a jistoty do zadních řad. Zápas se pojal opravdu jako příprava a tak se prostřídalo všech 17 hráčů. Útočná hra nebyla zlá, ale mnoho šancí které jsme si vytvořili, zůstalo nevyužitých což nás v soutěži může mrzet! Nejvíce to zatím neladí mezi obrannou a záložní hrou, ale to není problémem až nyní, nýbrž problémem dlouhodobým!! Pozitivním jevem byl návrat po dlouhém zranění a rekonvalescenci kolene u Luboše Trnečky, který překvapil svým nasazením i když je jen přece znát velmi dlouhá přestávka ve hře s míčem. Doufejme, že tento výkon a hlavně výsledek nás nakopne ještě k většímu nasazení a lepší tréninkové morálce, protože už za čtrnáct dní jedeme na dalšího soupeře, kterým je Jimramov !!

 

Sestava :

 

                     Škorpík

                   (Jedlička)

 

                     Štěrba

Mauer                              Bubela

                                      (Doubek)

                    Olšer L.

                   (Olšer St.)

                   Jachan

Trnečka J.    Ondroušek   Savočka

                                     (Amerling) 

         Beneš                Trnečka Lub.

       (Dlábek)                 (Kalod)

 

* hráči v závorkách se střídali s těmi nad sebou po 22 minutách !!                  

 

                 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka