Radiměř - Vendolí 6 : 0 (3:0)

31.05.2011 11:50

Rozhodčí: Schejbal (Svitavy)

Branky: 12´1:0 Štěrba, 28´2:0 Mauer, 35´3:0 Štěrba, 55´4:0 Ondroušek, 77´5:0 Nekvinda, 90´6:0 Mauer

ŽK: 2:1

Diváci: 50

Po několika dobrých výsledcích hostů z Vendolí se do utkání na promočeném hřišti,kde místy i stála voda šlo s velkým očekáváním.

Od prvních minut se domácí Radiměř snažila vzít otěže do svých rukou a hosté se uchýlily k brejkům. Kupilo se hodně nepřesností na obou stranách především díky velkým kalužím uprostřed hřiště. Díky tomuto přírodnímu jevu se domácí ujali vedení,kdy obránci Vendolí čekali na míč o kterém si mysleli,že se dokoulí až k nim. Jenže míč se zastavil o kalužinu kam si doběhl Mauer a jeho střelu dorážel prakticky do prázdné branky Štěrba. Tento moment otřásl s hostujícími hráči natolik,že do konce zápasu už pouze bránili a k vážnější situaci se již nedostali. Naopak tým Radiměře to nabudilo k větší aktivitě a do poločasu takřka rozhodli o výsledku,kdy se trefili do černého Mauer a posléze opět Štěrba.

Druhá půle byla zrcadlem té první - Vendolští bránili a domácí Radiměř utahovala smyčku okolo jejich vápna.Přesto branky padaly převážně z rychlích protiútoků do otevřené a velmi zmatené obrany hostů,kde byla velmi znát absence zkušeného stopera Mráze. Po poločasovém odchodu Štěrby se ke slovu dostali i jiní střelci jako Ondroušek,Nekvinda a velmi agilní Mauer,pro kterého to byla již druhá branka v utkání. Konečný výsledek 6:0 byl pro hráče hostujícího celku sice zasloužený,ale velmi krutý.

 

Sestava:

                    Škorpík

                    Štěrba žk

 Moravec                           Bubela

                    Olšer L.

                    Nekvinda

 Trnečka J.                        Olšer St.

                   Ondroušek (k) žk

        Mauer               Kalod

 

Střídání: 46´Štěrba - Trnečka T., 71´Kalod - Trnečka Lub., Olšer St. - Trnečka Luk.   

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka