Radiměř - Třebařov 7 : 0 (4:0)

25.05.2010 12:21

Rozhodčí: Trnečka T. - oddílový (Radiměř)

Branky: 13´1:0 Kolář J., 21´2:0 Svoboda, 27´3:0 Šmerda, 30´4:0 Kakáč, 46´5:0 Svoboda, 58´6:0 Šmerda, 62´7:0 Talacko

Diváci: 40

 

Zápas se třetím týmem, který se málem neodehrál pro špatné počasí mohl rozhodnout a potvrdit 3 kola před koncem sezony o vítězství Radiměře v okresní soutěži. Domácím k tomuto úspěchu a práva postupu stačil uhrát s tímto soupeřem bod k jistotě.

Jenže od prvních minut zápasu bylo znát na domácích hráčích, že nehodlají ponechat nic náhodě a do soupeře z Třebařova se zakousli jako lvi do své kořisti! Vyzařoval z nich klid, lehkost a touha po vítězství. Jeden útok za druhým se hrnul na branku hostujícího brankáře, který odolával pouze do 13 minuty, kdy odražený míč od tyče umístil z vápna premiérovou brankou v sezoně Jií Kolář. O osm minut později to bylo už 2:0, kdy se trefil náš nejlepší střelec Svoboda a za 6 minut poté i jeho pronásledovatel ve vstřelených brankách Šmerda. Jenže to nebylo do poločasu vše! Kuriózní gól stačil přidat ještě Kakáč, kdy až na třetí dorážku (nejdříve brankář vyrazil pak tyč) zasunul míč do sítě 4:0 !!

Po změně stran a opětovné nasazení elévků do sestavy se nic nezměnilo a naši borci dál soupeře válcovali! Za celé utkání se hráči Třebařova prakticky nedostali u naší svatyně do vážnější situace a tak dostal opět možnost si zachytat také náš nejmladší gólman Péťa Janečka z přípravky. Naši borci ve druhé půli přidali ještě 3 branky a svým zřejmě nejlepším výkonem jara tak potvrdili vysoké vítězství 7:0 a tím pádem i vítězství v soutěži. Gratulujeme !!

 

Sestava:

 

                  Janků(k)

                  Škranc

 Vach                              Prchal36´

                  Kolář V.

                  Talacko

 Ficker36´                 Svoboda

                  Kolář J.

       Kakáč           Šmerda55´

 

36´Kincl, 36´Němec, 55´Janečka

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka