Radiměř - Sebranice 1 : 2 (1:1)

21.04.2010 23:18

Rozhodčí: Brandejs,Havránek,Petrila (všichni Svitavy)

Branky: 16´1:0 Ondroušek, 32´1:1 Horníček J., 70´1:2 Červ

ŽK: 1:0

Diváci: 120

 

 

TJ Radiměř: Škorpík – Doubek, Olšer, Štěrba, Bubela, Ondroušek, Jachan, Amerling, Mauer, T. Trnečka, Kalod (Olšer St.,Trnečka Lub.)

 

Sokol Sebranice: Schüch – Radiměřský, Neumeister, Z. Horníček, Kárský, Kalánek, J. Horníček, Nezbeda, Patočka, Červ, Karlík (Haupt, Chadima)

 

 

Tento zápas měl zvláštní náboj, protože proti nám nastoupil bývalý spoluhráč, jeden z nejlepších střelců okresu a stále náš kamarád Honza Karlík!!

Od úvodních vteřin utkání ukazovali hosté ze Sebranic, že nejsou nadarmo lídři naši tabulky a největší adepti postupu do 1.B třídy a předváděli pohlednou kombinační hru. Jenže naši hráči byli na takovou hru připraveni a zachytávali jejich útoky vcelku bez větších problémů. Jen jejich dobře propracované standartní situace nám dělali téměř po celý zápas problémy a vždy byla naše svatyně ve velkém ohrožení. Přesto jsme měli první gólovku na noze my - resp.Ondroušek, kdy po podklouznutí hostujícího stopera v 10 minutě postupoval na osamoceného brankáře hostí Schücha, ale jeho levačka zklamala! Za 5 minut poté, měl Milan Ondroušek reparát a tentokrát se nemýlil 1:0 !! Po obdržené brance ale hosté v tlaku a kombinační hře nepřestávali a zejména po jejich pravé straně zálohy - kde operoval Z.Horníček, byla naše obrana stále v pohotovosti! Bohužel ve 32 minutě se přece jen skulinka našla a velmi dobrým naběhnutím J.Horníčka na přízemní střelu právě z pravé strany srovnali hosté skóre na 1:1 !! S tímto stavem se šlo i do kabin.

Druhý poločas byl kopií toho prvního a boj o střed hřiště pokračoval! V 70 minutě si ke škodě nás všech obrana nedokázala poradit s průnikem téměř po brankové čáře opět z jejich pravé strany a po přihrávce do malého vápna, kde stál hostující hráč Červ a pro něho už nebyl problém míč umístit k tyči na 1:2 pro Sebranice!! Poté se stalo něco s čím nikdo nepočítal!! Místo toho, aby se hosté uklidnili a proti zachraňující se Radiměři udeřili ještě několikrát, začali postupně odpadávat "zejména v záloze" a domácí vzali otěže hry do rukou! Sebranice se od této chvíle uchýlili jen k nakopávaným míčům a pokusům o brejky. Škoda, že dva nájezdy Milana Ondrouška a jeden Tomáše Trnečky neskončili brankou, protože v tuto chvíli si o to hostující mužstvo hlasitě říkalo!! Sebranice se ale také dostali ještě ke dvěma šancím a to právě z brejku, kdy domácí hru otevřeli, ale brankář Škorpík byl zásadně proti!! Když rozhodčí Brandejs odpískal konec utkání ve prospěch Sebranic si hosté zhluboka ulevili a vezli si domů vydřené 3 body! I když hráči Radiměře prohráli, byli vyprovázeni do kabin poprávu potleskem od svých fanoušků za předvedený výkon !!!

 

 

Sestava:

 

                     Škorpík

                     Štěrba

 Mauer                                 Bubela

                    Olšer L. (k)

                    Doubek

Trnečka T.                            Amerling

                    Jachan

        Ondroušek          Kalod

 

Střídání: 61´Jachan - Olšer St., 75´Amerling - Trnečka T.             

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka