Radiměř - Kunčina 1:0 (1:0)

22.07.2009 15:49

 

Rozhodčí: Kučírek (Březová nad Svitavou)

Branky: 24´1:0 Olšer L.

ŽK: 2:0

Diváci: 200

TJ Radiměř: Jedlička - Satrapa,Bubela,Olšer L.,Doubek,Jachan,Trnečka T.,Karlík,Mauer,Trnečka J.,Dlábek (Amerling)

Sokol Kunčina: Hlaváček - Klíma,Drahoš,Kubík,Slezák L.,Štrajt,Kytlica,Tlustoš,Slezák M.,Spálenský J.,Šmehlík (Slezák,Stupka)

 

 

Velmi důležitý duel v boji o záchranu byl sehrán v Radiměři 9.května za podpory více než 200 diváků a velmi teplého počasí.

Hosté začali aktivněji a zprvu trošku zaskočili domácí hráče. Domácí obrana byla od úvodního hvizdu rozhozená a nejčastěji utíkal domácím hráčům Spálenský. Po nepřesných střelách hostů a vynikajícím Jedličkovi dokázala Radiměř srovnat po 15 minutách hru a začala předvádět kombinační fotbal. Obranná hra domácích se zlepšila na tolik, že si domácí obránci mohli dovolit opakovaně zaútočit (Bubela dvakrát nebezpečně střílel na Hlaváčkovu svatyni). I domácí střelec Karlík se dostal do slibné, pro něj ne moc obvyklé, šance hlavou po centru T.Trnečky, bohužel trefil jen boční sít branky. Radiměř v této fázi zápasu dominovala na hřišti a když už nešlo vstřelit branku útočníkům ani záložníkům, dostal se ke slovu další hráč obranné řady. Odražený centr se dostal až k Láďovi Olšerovi a ten se nechytatelnou pumelicí z 25 metrů do ,,vinglu´´ nemýlil. Láďa dal tak svoji úplně první branku v kádru mužů a nutno dodat že přišla právě v tu pravou chvíli. Do poločasu se hrálo mezi vápny ,,nakopávaná´´ na náhodu.

Druhý poločas začali aktivněji opět hosté, vypracovali si spoustu standardních situací a chtěli ještě něco udělat s nepříznivým vývojem utkání, ovšem k nadějnějším příležitostem než ke zblokovaným míčům a neškodným centrům se nedostali a také domácí zahrozili z brejkových situací. Karlík mohl pojistit výsledek, ovšem přehození brankáře se mu nepovedlo. Domácí hráči si závěr utkání pohlídali a radovali se tak ze zisku cenných 3 bodů.

 

Sestava:

                      Jedlička

                      Satrapa

Doubek                                 Bubela

                      Olšer L.

                     Jachan

Mauer                                  Trnečka T.

                     Trnečka J.

     Dlábek                        Karlík (k)

 

Střídání: Dlábek - Amerling

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka