Radiměř - Kunčina 0 : 0

31.03.2010 15:42

Rozhodčí: Kvapil J.(Svitavy)

ŽK: 2:0

Diváci:100

 

TJ Radiměř: Jedlička – Bubela, Štěrba, Olšer, T. Trnečka, Žitňák, Ondroušek, Beneš, J. Trnečka, Mauer, Kalod (Pálka, Dlábek, Amerling).

 

Sokol Kunčina: Crha – Pešava, Klíma, Drahoš, Kubík, Brychta, Hutira, Štrajt, Tlustoš, Stupka, Spálenský (Šmehlík, L. Slezák, M. Slezák).

 

 

První zápas jarní sezony byl v záchranářské práci jeden z nejdůležitějších utkání, protože se jednalo o soupeře, který na tom také není zrovna tabulkově nejlépe a k tomu všemu bude hrát celé jaro na půdě soupeřů!!

Od úvodních minut bylo zřejmé, že nikdo nechce udělat zbytečnou chybu a tím dostat soupeře na koně. Proto šancí bylo velmi málo a boj se odehrával převážně ve středu pole. Jednu z mála šancí domácích měl na hlavě stoper Štěrba - bohužel netrefil a kopalo se pouze od brány hostů. Také hráči Kunčiny měli své šance, ale brankář Jedlička své spoluhráče vždy podržel svými dobrými zákroky!!

Ve druhé půli se projevila neúčast většiny hráčů domácích na zimní přípravě v Lednu, kde se prodělávala hrubá fáze přípravy a ta se pak nedá dohnat !!!! Proto nastala situace, kdy se i dva hráči Radiměře ocitli na trávníku v křečích a stěží se mohli zapojovat do bojů až do konce utkání !!! K tomu se přidalo zranění Beneše, který musel střídat a tak se hrálo prakticky v devíti!! 

Nakonec se přece mohli domácí radovat z vítězství, kdy v nastaveném čase se ocitl metr před prázdnou bránou hostí Kalod, ale nepochopitelně přestřelil !!! A tak se obě mužstva rozešla smírně po bodu se skóre 0:0 !

 

Sestava:

 

                       Jedlička

                       Štěrba

 Mauer                                   Bubela žl.

                       Olšer L.(k)

                       Trnečka J.

 Trnečka T. žl.                          Žitňák

                       Ondroušek

      Beneš                           Kalod 

 

Střídání: 46´Žitňák Pálka, 68´Beneš Dlábek, 71´Ondroušek Amerling 

 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka