Radiměř - Králíky/Červená Voda "B" 2 : 0 (0:0)

10.03.2010 11:41

Rozhodčí: delegovaný

Branky: 67´1:0 Trnečka J. z P.K., 72´ 2:0 Trnečka J.

 

 

Již ke svému třetímu přípravnému utkání v tomto roce jsme jeli tentokrát na umělou trávu až do vzdáleného Šumperka, kde nás čekala rezerva týmu Králíky/Červená Voda, která hraje taktéž okresní přebor ve svém regionu. Náš tým jel na zápas značně prořídlý z důvodu nemoci (Štěrba,Bubela,Moravec,Trnečka T.), pracovní vytíženosti a studijních povinností (Doubek,Jedlička) a neúčasti z důvodů neznámích (Amerling,Žitňák). Takže jsme odjeli ve 13-ti lidech - z toho měl ještě Kalod horečku !! Po příjezdu na nás čekal velmi kvalitní a upravený trávník s rozměry klasického hřiště, který se nacházel ve sportovním komplexu města Šumperk. 

Úvod zápasu jsme začali lépe my a snažili se tlačit před bránu soupeře rychlými přechody do útoku! Někdy bohužel na úkor záložní řady, kdy byl míč ukvapeně nakopnutý obránci do předu a osamělý útočníci to pak měli velmi komplikované se prosadit. A když už jsme se dostali do vápna - lépe řečeno až do kuchyně, nebyl nikdo schopen toho posledního doteku a usměrnění míče do brány! Soupeř se sice první půli dostal k ohrožení naší svatyně jen zřídka, avšak vždy to bylo poměrně velké nebezpečí. Dosti jim to také usnadňovalo nekvalitní přebírání hráčů a špatné obsazování našich obránců. Na malou obhajobu naší obrany je nutné podoknout, že naši záložníci byli chvílemi snad pouze diváky, kteří sledují zápas a ne hráči co ho mají hrát!! 

Druhý poločas soupeř hru více otevřel a tím začali vznikat mezery v jeho zadních řadách pro naše útočníky. Jenže naše zakončování bylo tak špatné a někdy až impotentní, že by nepomohla ani dvojitá dávka Viagry!! Až v 67 minutě byl faulován ve vápně Jakub Trnečka a sám si míč postavil na značku pokutového kopu a penaltu proměnil. Po této brance zůstal soupeř chvíli otřesen a toho využil Ondroušek k průniku po levé straně, odkud nahrával před branku osamocenému Jakubovi Trnečkovi, pro kterého už nebyl problém do prázdné svatyně soupeře zvýšit na 2:0! Po tomto gólu jsme trochu vyklidili pole a pustili soupeře do hry, jenže jeho zakončení i v těch nejvyloženějších šancích bylo kupodivu ještě horší než to naše!! A tak výsledek zůstal 2:0 až do konečného hvizdu rozhodčího, jehož výkon byl na velmi dobré úrovni.

 

Sestava:

 

                     Škorpík

                     Jachan

Mauer                                  Pálka

                     Olšer L.

                     Trnečka J.

Beneš            Ondroušek     Savočka

          Trnečka L.           Kalod

 

Střídání: 46´KalodDlábek, 50´Olšer L. Olšer St.  

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka