Radiměř - Jaroměřice 4 : 0 (1:0)

25.12.2010 18:10

Rozhodčí: Ropek (Ústí n./Orl.)

Branky: 36´1:0 Mauer, 64´2:0 Mauer, 66´3:0 Ondroušek, 79´4:0 Jedlička

Diváci: 100

TJ Radiměř: Škorpík – T. Trnečka, L. Olšer, Moravec, Doubek, Bubela, Ondroušek, Beneš, Jachan, Kalod, Mauer (Jedlička, Pálka, Lub. Trnečka)

TJ Jaroměřice: Dostál – Valenta, Toman, Dračka, Továrek, Valášek, Vybral, Gecl, Knoll, Lajšner, Batelka

 

Poslední kolo sezony a stále nebylo ještě rozhodnuto o udržení či sestupu Radiměře do III.třídy !Výkon hráčů domácího celku se dá hodnotit jako nejlepší za celý fotbalový ročník.Jedině výhra a pak čekání na výsledek z Opatova,který nesměl doma prohrát s Dlouhou Loučkou zajišťovalo udržení pro radiměřské.Celoplošný pohyb,souhra v přihrávkách a bojovnost - tím se tento zápas vyznačovali domácí na což jsme nebyli zrovna zvyklí !Po konci první půle 1:0 a průběžného výsledku z Opatova (také 1:0) nám dával velkou naději !

Po přestávce domácí ještě přidali na pohybu a během 25 minut dalšími třemi góly soupeře deklasovali a v pohodě dohráli utkání do vítězného konce 4:0 !

Po posledním hvizdu ale přišla studená sprcha a informace,že Dl.Loučka otočila průběh utkání v Opatově a vyhrála 1:2.Tím pádem rozhodla i přes vysoké vítězství Radiměře o jejím sestupu.K tomuto zjištění zde byli ještě dvě smutné zprávy a to o ukončení aktivní činnosti hráče Jachana a o přesunu brankáře Jedličky do Kamenné Horky !

 

Sestava:

                 Škorpík

                 Trnečka T.

Moravec                         Doubek

                 Olšer L. (k)

                 Jachan

Mauer                            Bubela

                 Beneš

       Ondroušek      Kalod

 

Střídání: 27´Pálka - Kalod, 74´Trnečka Lub. - Pálka, 74´Jedlička - Beneš

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka