Radiměř - Janov 2:0 (1:0)

22.07.2009 14:23

 

Rozhodčí: P.Dvořák

Branky: 40´1:0 Karlík, 72´2:0 Karlík

ŽK: : 5:2

Diváci: 180

TJ Radiměř: Jedlička - Trnečka V.,Bubela,Olšer L.,Satrapa,Jachan,Savočka,Karlík,Mauer,Trnečka J.,Kovář (Trnečka T.,Amerling,Olšer St.)

Sokol Janov: Beránek - Záleský P.,Záleský J.,Šváb,Johan,Wejda Mir.,Wejda V.,Zvěřina A.,Zvěřina L.,Bureš,Novotný (Hájek,Wejda Mich.)

 

 

Domácí začali aktivněji, často získávali míče ve středu hřiště, z čehož vyplynulo pár drobných šancí, které ovšem nebyli využity. Poté se osmělili i hosté, kteří hrozili hlavně ze standardních situací. Silný vítr nahrával v prvním poločase hostům i proto se domácí dostali od 20 minuty pod tlak a po celý zbytek poločasu jenom bránili. Hosté jakoby nevěděli, jak vyzrát na domácí obranu, a tak častými nakopávanými balony kazili rozehrávku. Asi ve 40 minutě dostal domácí „expres“ Karlík pěkný balon od Mauera a domácí šli do vedení 1:0.
Do konce půle se už nic významného nestalo, snad za zmínku stojí pohotová hlavička hostujícího útočníka, která ovšem nemířila mezi tyče.
Druhý poločas začal náporem hostí, kteří chtěli rychle otočit nepříznivý výsledek. To se jim dlouho nedařilo a poté už byli i trochu nervózní jak v zakončení, tak i v mezihře. Největší šanci hostí měl kapitán, když z přímého kopu trefil tyč Jedličkovy branky. Domácí opět dobře bránili a hrozili z brejků, v 72 minutě jeden takový přišel a Karlík opět ukázal obráncům záda a křižnou ranou pečetil zasloužené vítězství domácích 2:0.

 

Sestava:

                      Jedlička

                      Trnečka M.

Satrapa                                     Bubela

                      Olšer L.

Mauer            Jachan                 Trnečka J.

            Kovář              Karlík (k)

 

Střídání: 46´Trnečka M. - Trnečka T., Bubela - Olšer St., Kovář - Amerling 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka