Radiměř - Hradec n./Sv. 1 : 1 (0:0)

25.05.2010 13:44

Rozhodčí: Báča (Rohozná)

Branky: 57´1:0 Trnečka Luk., 80´1:1 Lopaur

ŽK: 2:2

ČK: 0:1

Diváci: 50

 

Dlouho očekávané derby se odehrálo v neděli 23.5. a jinak dobře se znající a někteří i kamarádi se utkali o mistrovské body v rolích protihráčů.

Utkání začalo celkem svižně a obě mužstva se tlačila před branku soupeře. Sice gólové šance nepřicházeli, ale bojovnost nelze ani jednomu z týmů upřít. Domácí se spoléhali především na rychlé hráče Pallu a Trnečku Luk., hosté naopak o zkušeného a technicky dobře vybaveného Lopaura. V první půli jsme se branky nedočkali a tak se šlo do kabin smírně za stavu 0:0.

Po změně stran se přece jen usmálo gólové štěstí a to na domácí hráče Radiměře, kdy jednu z šancí proměnil Trnečka Lukáš hned po 8-mi minutách hry. Jedinou kaňkou na celém utkání bylo to, že rozhodčí připouštěl až dosti tvrdou hru oběma týmům, kdy tyto zákroky nepískal. Z toho pak pramenili zbytečné verbální projevy samotných hráčů, které naopak úzkostlivě trestal kartami!! Hosté se nehodlali smířit s jednobrankovým mankem a bojovali až do samotného závěru utkání a vyplatilo se jim to! Deset minut před koncem si radiměřští nepohlídali Lopaura, který je pověstným hlavičkářem a ten umístil centrovaný míč za jinak bezchybného brankáře Janků 1:1. Tento stav se již nezměnil a asi spravedlivá remíza byla na světě. Závěr zápasu dohrávali hosté o deseti, když za kritiku směrem k rozhodčímu obdržel jejich hráč druhou žlutou a musel minutu před koncem opustit hřiště dříve. Toto se ale nemuselo vůbec přihodit, nebýt již zmiňované tvrdé hry, která se ze strany rozhodčího Báči připouštěla!!!

 

Sestava:

 

                       Janků

                       Trnečka T.

    Švonc                                         Pálka

                       Kudláček

 Kollár 46´ Palla(k)  Beneš     Svoboda 88´

          Trnečka Luk.   Šmerda 75´

 

46´Prchal, 75´Škranc, 88´Kolář V.    

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka