Radiměř - Horní Újezd 2 : 1 (2:0)

25.05.2010 21:59

Rozhodčí: OFS Ústí n./Orl.

Branky: 14´1:0 vlastní, 28´2:0 Kalod, 76´2:1 Kusý

ČK: 1:0

Diváci: 120

 

TJ Radiměř: Škorpík – T.Trnečka,Doubek,L.Olšer,Bubela,Mauer,Jachan, Beneš, Ondroušek,Lub.Trnečka,Kalod (Dlábek, S.Olšer,Luk. Trnečka)

Horní Újezd: Prokop – Kovář,P.Faltys,Beneš,Soukal,Opršál,Mach,Boštík,Boček,Chládek,M.Faltys (Kusý)

 

Buď a nebo, tak by se dal hodnotit tento zápas! Buďto Radiměř prohraje a může se pomalu loučit s okresním přeborem a nebo zvítězí a nadále si udrží šanci bojovat o nesestupové příčky.

Začátek utkání mohl začít jako z říše snů, když hned v první minutě se řítil sám na bránu Luboš Trnečka. Jenže brankář hostí Prokop ho vystihl a na dorážku Kalod už nestačil. Když se nepovedlo dát branku našim hráčům, povedlo se to hráčům soupeře z Horního Újezdu! A to ve 14 minutě - jenže do vlastní 1:0!!! To soupeře na čas vyvedlo z míry. Tento čas stačil využít Kalod a za dalších 14 minut dal druhý gól do soupeřovi sítě 2:0! Tato branka se nakonec ukázala jako rozhodující!!

Ve druhé půli se hosté snažili s výsledkem ještě něco udělat a přidali na útočné hře. Naše obranná hráz byla ale stále pevná, což do nedávna bylo jen zbožným přáním místních fanoušků a celého radiměřského fotbalu. Hra se přiostřila a tento fakt psychicky neunesl náš hráč Ondroušek, když byl několikrát při vedení míče faulován bez povšimnutí rozhodčího a tak oplácel žduchnutím do protihráče. Dostal žlutou kartu a protože už jednu měl, musel v 65 minutě pod sprchy!! To nabudilo hosty k ještě větší aktivitě a Radiměř začali víc a víc tlačit na jejich polovinu. To se jim vyplatilo v 76 minutě a podařilo se jim snížit na 2:1. Jak se blížil konec, utkání gradovalo ve velké drama!! Domácím v 10-ti docházeli síly, ale svou bojovností a vůlí (zřejmě se inspirovali našimi hokejisty v utkání se Švédskem), dokázali stav 2:1 udržet a tím i naději na záchranu!!!

 

Sestava:

 

                    Škorpík

                    Trnečka T.

 Doubek                               Bubela

                    Olšer L.(k)

                    Jachan

 Mauer                                Ondroušek

                    Beneš

    Trnečka Lub. 68´   Kalod 82´

 

68´90´Dlábek, 82´Olšer St., 90´Trnečka Luk. 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka