Radiměř - D.Újezd "B" 3:1 (0:1)

14.09.2009 19:31

Rozhodčí: Brandejs (Svitavy)

Branky: 7´0:1 Štefl, 50´1:1 Ondroušek, 61´2:1 Savočka, 88´3:1 Ondroušek

ŽK: 2:3

Diváci: 80

 

TJ Radiměř: Jedlička – T. Trnečka, V. Trnečka, Olšer, Pálka, Jachan, Ondroušek, Savočka, J. Trnečka, Mauer, Doubek (Bubela, Fuchs, Beneš)

Sokol D. Újezd "B": Klusoň – Havran, Doležal, Vaňous, Štefl, Doseděl, Jireček, Žďára, Fulík, Částek, Doubek (Pravec, Frank)

 

Souboj týmů z chvostu tabulky naznačoval, že to bude spíše boj nežli pohledný fotbal. Hosté ke všemu využili možnosti posílení z "A" týmu, který hrál až den poté.

Úvod zápasu jak už začíná být tradicí naši hráči zaspali a v 7 minutě po nezdařilém zahrání ofsajd systému jsme dovolili Šteflovi po samostatném úniku skórovat 0:1. Tento fakt nás nahlodal tak, že jsme po celý první poločas nebyli schopni směrem dopředu nic vytvořit a naše útočná hra končila dříve než vlastně začala. Stereotypně nakopávané míče a nepřesné přihrávky středem hřiště nebylo první poločas asi dvakrát ke koukání.

Chlapi uklidněte se,dejte si míč do nohy a hrejte kombinační hru, kterou umíte a je na to dlouhých 45 minut, aby jsme to otočili !! Asi tak zněla slova trenéra v kabině o přestávce.

Jen začala druhá půle, tak se začali dít věci ! Najednou bylo hřiště plné hráčů Radiměře a kombinace šlapala jak švýcarské hodinky. V tu chvíli nevěděli hosté kam skočit dříve. Za 5 minut Ondroušek chladnokrevně zakončil z vápna 1:1. A šancí narůstalo, jak hub po dešti. V 61 minutě si konečně otevřel svůj gólový účet i Marcel Savočka, kterému to už přál za svou snahu kdekdo 2:1 !! Konec zápasu dohrávalo už jen jediné mužstvo. Dvě minuty před závěrečným hvizdem byl ještě nádherným kolmým pasem nalezen Jakub Trnečka, který si míč potáhl po lajně a zpětnou přihrávkou nabídnul ke skórování Ondrouška, který touto výzvou nepohrdnul 3:1.

 

Sestava:

 

                        Jedlička

                        Trnečka Vl.

Trnečka T.                                    Jachan

                        Olšer L. (k)

Doubek      Savočka    Trnečka J.  Pálka

              Mauer            Ondroušek

 

Střídání: 35´Pálka Beneš, 65´Doubek Fuchs, 85´Trnečka Vl. Bubela   

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka