Radiměř - Bystré 0 : 1 (0:1)

12.05.2010 14:23

Rozhodčí: Jakubec (M.Třebová)

Branky: 23´0:1 Bureš

ŽK: 1:1

Diváci: 150

 

TJ Radiměř: Jedlička – L. Olšer, Mauer, Doubek, Trnečka T., Pálka, Jachan, Ondroušek, Bubela, Kalod, Beneš (S. Olšer, Moravec, Dlábek)

 

Sokol Bystré: J. Schüch – Zahoran, Veselý, Halva, Adamča, Štaud, Mitáš, Kavan, Valach, Bureš, Vomočil (Cupal, Karlík)

 

Do tohoto utkání jsme šli s odhodláním bodového zisku proti soupeři, který je v popředí tabulky. Jediná absence v kádru byla našeho stopera Štěrby, kterého nahradil dorostenec Tomáš Trnečka a tohoto těžkého úkolu se zhostil na výbornou! 

Od začátku zápasu měli hosté velmi mírnou převahu v držení míče, ale bez větších šancí. Jenže v 21 minutě přišlo první vynucené střídání za zraněného Pálku a než se obranné šiky domácích zformovali bylo to 0:1!! Poté přišla další rána a opět vynucené střídání - tentokrát to odneslo koleno záložníka Beneše!! Takové dva zásahy do sestavy během půl hodiny určitě zanechali stopy na výkonu našeho mužstva do konce poločasu. Po změně stran se hra uklidnila a domácí srovnali krok s bysterskými. Jak se blížil konec utkání, začali se hosté spíše věnovat bránění jednogólového náskoku a naopak hráči Radiměře zaveleli k útoku. Jenže ne a ne to tam spadnout a s pokračujícím časem se na kopačky domácích začala lepit nervozita a smůla! Ta vyvrcholila těsně před koncem zápasu, kdy se takřka do prázdné brány netrefil ani jeden ze tří dorážejících hráčů. A tak duel skončil vítězně pro hráče Bystrého, kde svůj díl odvedl také vynikajícími zákroky brankář Schüch!!

 

Sestava:

 

                     Jedlička

                     Trnečka T.

Doubek                                 Pálka 21´

                     Olšer L.(k)

                     Jachan

Mauer                                   Bubela

                     Beneš 39´

     Ondroušek             Kalod

 

Střídání: 21´60´Olšer St., 39´Dlábek    

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka