Opatov - Radiměř 1 : 1 (0:0)

14.04.2010 16:36

Rozhodčí: Křišťál (M.Třebová)

Branky: 64´0:1 Kalod, 75´1:1 Bureš

ŽK: 3:2

Diváci: 120

 

 

Sokol Opatov: M. Štosek – Popelka, Bureš, Košín, Fukar, Havlát, P. Wendlig, Vostřel, Kalánek, Jiráček, Mašek (Navrátil, J. Štosek)

 

TJ Radiměř: Jedlička – Doubek, Štěrba, Olšer, Bubela, Beneš, Jachan, Ondroušek, Kalod, Trnečka, Mauer (Trnečka Lub., Savočka)

 

 

Opět velmi důležitý zápas v boji o zachování v okresním přeboru nás čekal na horké půdě Opatovského hřiště! Po příjezdu a zhlédnutí trávníku při neustálém dešti předem tušili jak hráči, tak i fanoušci že půjde o bitvu a posléze i o bahení koupele!! Úsměvné i zarážející bylo také to, jak si někteří z domácích hráčů dávají před zápasem "zřejmě na kuráž" u kiosku pár panáčků!!

Úvod utkání patřil domácím, kteří zahrozili několika nepříjemnými centry do našeho pokutového území - převážně z jejich pravé strany, kde operoval Bureš podporovaný ze středu Košínem. Jeden takový centr dokonce skončil na tyči! Pak se hra vyrovnala a radiměřští postupně přebírali otěže zápasu do svých rukou. Bohužel koncovka nás tentokrát zklamala a pokusy Trnečky T. v 20 min. a Olšera L. v 22 minutě skončili na břevně!! Domácí si už v 1.poločase další šance, které by ohrožovali naší svatyni nevytvořili a tak se šlo do kabin bez branek.

Ve druhé půli hru poznamenalo dost rozbředlé hřiště připomínající spíše oraniště než sportovní areál a také svérázné posuzování některých zákroků domácích hráčů rozhodčím Křišťálem, které se někdy dali srovnávat s brutalitou!!! Nakonec se přece jen štěstěna v 64 minutě přiklonila na naši stranu a po průniku Trnečky T. po levé straně, zakončil do sítě nekompromisně agilní Kalod 0:1. Jenže potom si hráči Radiměře dali na deset minut menší pauzu v napadání a domácí po několika standartních situacích srovnali Burešem 1:1. Konec utkání byl ale opět v našich rukou, bohužel jsme pokračovali jen v razítkování břeven a to v 80 minutě Mauerem! A tak zápas skončil remízou 1:1 a po jeho průběhu můžeme říci, že ztrátou dvou bodů!!

 

Sestava:

 

                  Jedlička

                  Štěrba

Mauer                            Doubek

                  Olšer L. (k)

                  Jachan

Trnečka T.                     Bubela žk

                  Beneš

      Ondroušek      Kalod žk

 

Střídání: 77´Kalod - Trnečka L., 82´Beneš - Savočka

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka