Moravská Třebová "B" - Radiměř 3 : 0 (1:0)

03.06.2010 19:37

Rozhodčí: Čada (Ústí n./Orl.)

Branky: 45´1:0 Staněk,47´2:0 Rázl, 83´Polák

ŽK: 1:2

ČK: 0:1

Diváci: 50

 

SKP Slovan Moravská Třebová"B": Vykydal –Komoň,Rázl,Müller,Novotný,J. Sedláček,Otáhal,Staněk,Skřebský,Kalus,Polák (Kozák, Zobač)

 

TJ Radiměř: Jedlička – Bubela,Doubek,Moravec,Dlábek,Jachan,Ondroušek,T. Trnečka,Beneš,Kalod,Mauer (Lub. Trnečka, Olšer St.)

 

Toto utkání se dá přiřadit k těm velmi nepovedeným!! Domácí tým posílený některými hráči A mužstva se od úvodních minut chopil kormidla a měl míč více na kopačkách. Jejich rychlá hra směrem do předu nám dělala značné problémy. Obzvláště na naší levé straně nám souhra skřípala, protože nemocného hráče Pálku nahradil v obraně Dlábek, který není kovaným obráncem. Rozhodující moment přišel ve 22 minutě, kdy velmi špatnou přihrávku Ondrouška ve středu zálohy vypíchl domácí hráč a Moravec zákrokem ohodnoceným červenou kartou zabránil osamocenému postupu tohoto hráče na branku!! Nezbývalo nic jiného, než se stáhnout a v 10-ti čekat na brejky! Od té doby měli třebovští mnoho šancí ke skórování, ale Jedlička měl dobře postavenou brankovou konstrukci, když míč 4x skončil na břevně! Až v poslední minutě se domácí prosadili, když míč zatažený po pravé straně se ocitl ve středu vápna před úplně osamoceným středním záložníkem, který pohodlně brankáře Jedličku překonal!! 

Nástup do druhé půle byl velmi špatný, když za necelé 2 minuty hry se zahrával trestný kop na branku Radiměře a opět nepohlídaný hráč domácích měl snadnou práci! Dá se říci, že po změně stran se Radiměř k ničemu nedostala a když domácí v samotném závěru přidali třetí gól, nevydržel jeden z fanoušků Radiměře nervy na uzdě a drsnou verbální kritikou zhodnotil výkon některých hráčů. Jeho věta se pak dostala do podvědomí všech !!! "sedm osm devět - mistři !! Plus ti dva ..... co tam sedí !!"

Doufejme, že se z tohoto utkání rychle oklepeme a v dalším zápase opět ukážeme sobě i příznivcům, že hrát umíme!!!

 

Sestava:

                     Jedlička

                     Trnečka T.

Moravec                           Dlábek74´

                     Doubek(k)

                     Jachan

 Mauer                                   Bubela

                     Beneš

       Ondroušek    Kalod60´

 

60´Trnečka Lub.,74´Olšer St.

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka