Mladějov n.Moravě - Radiměř 6 : 5 (3:5)

05.10.2009 21:47

Rozhodčí: Pinkava (Blansko)

Branky: 8´0:1 Mauer, 15´0:2 Ondroušek, 19´0:3 Beneš, 21´1:3 z p.k., 27´1:4 Kalod, 31´2:4, 40´3:4, 42´3:5 Ondroušek, 64´4:5, 65´5:5, 80´6:5

ŽK: 3:2.

Diváci: 60

 

TJ Tatran Mladějov: M. Prosecký – Kudyn, Prusák, P. Suchý ml., Šteffek, Abraham, Seryn, Satler, Němec, Dlouhý, P. Prosecký (Marek, P. Suchý st., R. Sekanina)

TJ Radiměř: Jedlička – T. Trnečka, V. Trnečka, Olšer, Beneš, Jachan, Pálka, Ondroušek, Mauer, Kalod, Savočka (Bubela, Amerling,Trnečka J.)

 

Tento zápas začal jako v pohádce o Alence v říši divů a končil hororem !!

Už v 8 minutě načal domácí přesnou trefou Radek Mauer a o 7 minut později si pohrál i z brankářem Mladějova Milan Ondroušek ! Po dalších 5-ti minutách opakoval blafáček na gólmana i Milan Beneš a ten ho za cenu pokutového kopu poslal k zemi. Na penaltu se postavil nový hráč v mužstvu Lukáš Kalod. Ten penaltu sice nedal, ale po několika dorážkách se k míči dostal právě faulovaný Beneš a tuto šanci už proměnil ! Jenže neuběhli ani 2 min. a kopala se penalta i na nás a tu domácí proměnili 1:3. Přestřelka jak na divokém západě pokračovala a za dalších 6 minut jsme opět vedli o 3 góly, když se po úniku trefil levačkou Kalod. Uběhli další 4 minuty a bylo to zas jen o dvě branky 2:4!! To byla teptve 31 min. Ve 40 se domácí dostali dokonce na kontaktní branku, ale za 2 už to bylo zásluhou nádherně vypíchnutého míče mezi dvěma obránci Ondrouškem zase o 2 góly 3:5. Tak skončil poločas, který dal za 3 zápasy!! 

Čekat na soupeře až otevře obranu ve snaze s výsledkem něco udělat a pak opět udeřit brejkem. Tak zněla slova v kabině, ale zřejmě to trenér říkal sám sobě anebo moc potichu, protože opak byl pravdou a naši hráči se hrnuli neustále v před vidinou dalších gólů. Bohužel se stalo to co nikdo nepředpokládal!! Oba krajní obránci jak Jachan, tak Pálka se zranili a museli střídat. K tomu všemu přibyl i další marod a to útočník Kalod,který do té doby zaměstnával obranu v zadu a nedovolil jim se příliš vytahovat směrem k naší brance. Poté došli i síly dorostencům Tomáši Trnečkovi a Milanu Benešovi, kteří měli už jeden zápas za dorost v nohách. Ti už ale střídat nemohli a tak silou vůle zápas dohrávali. Toho využil soupeř a během dvou minut stav vyrovnal na 5:5 a do konce zápasu zbývalo předlouhých 25 minut! Za tohoto stavu jsme se přece jen dostali k šanci a to k takové, že před samotným brankářem domácích Radek Mauer z asi 12 metrů přestřelil. A když si v 80 minutě domácí hráč Dlouhý postavil míč před šestnáctkou k trestnému kopu a proměnil ho v gól vítězný, byla pohroma na světě !!! 

Tento zápas si možná někteří ať už fanoušci nebo sami hráči ještě budou dlouho přehrávat ve svých divokých snech a kroutit hlavou, že je to vůbec možné !!

 

Sestava:

                Jedlička

                Trnečka Vl.

Pálka                               Jachan

                Olšer L. (k)

                Trnečka T.

Mauer      Ondroušek       Savočka

           Beneš        Kalod

 

Střídání: 57´JachanBubela, 57´KalodTrnečka J., 65´PálkaAmerling      

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka