Lípa nad Orlicí - Radiměř 5 : 2 (3:1)

11.08.2009 19:01

 

První a jediný přípravný zápas se odehrál v sobotu 1.8. na hřišti Lípy nad Orlicí,která skončila v uplynulé sezoně na 2.místě okresního přeboru Rychnovska za Opočnem.

Od prvních minut se hrálo svižným tempem s přeléváním hry z jedné strany na druhou,ale pozorné obrany nedovolovali soupeři vsítit první branku. Nakonec se přece jen domácí dočkali a to v 33 minutě , kdy stačila chvilka nepozornosti z naší levé obrany a volný hráč pohodlně skóroval 1:0. Tato branka nás natolik zaskočila, že během sedmi minut jsme inkasovali ještě dvakrát !! Ale to nebylo do poločasu vše! Hned po rozehrání a rychlých přihrávkách jsme se dočkali i my,kdy Karlík pohotově zavěsil do soupeřovi sítě.

Začátek druhého poločasu nás nachytal v nedbalkách! Domácí útočník se dostal v 46 minutě k míči a nikým neatakovaný z 30 ti metrů krásnou ranou zvýšil vedení na 4:1. Za nedlouho poté ještě vykřesal jiskřičku naděje Tomáš Trnečka,když snížil na 4:2,ale to bylo z naší strany vše. Slunečné počasí a náročný program v přípravě bylo na některých hráčích znát a síly rapidně ubývaly. Domácí ještě v nastaveném čase přidali pátou branku a tím potvrdili svoje vítězství a pro nás až moc krutou porážku, kdy až na zmíněných 10 minut v první půli jsme byli rovnoceným soupeřem.

 

Branky: 33´1:0, 35´2:0, 39´3:0, 40´3:1 Karlík, 46´4:1, 53´4:2 Trnečka T., 90+2´5:2

 

Sestava:

 

                      Jedlička

Amerling  Trnečka Vl. Trnečka T. Bubela

 

                     Olšer L.

Trnečka J.                        Ondroušek

                    Savočka

  Mauer                        Karlík (k)

 

Střídání: Trnečka Vl.FuchsTrnečka T.DlábekTrnečka J.Olšer St.                        

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka