Kunčina - Radiměř 2 : 0 (1:0)

05.11.2009 13:09

Rozhodčí: Havránek (Svitavy)

Branky: 23´1:0 Spálenský, 82´2:0 Drahoš

ŽK: 2:0

Diváci: 90

 

Do Kunčiny jsme jeli s vidinou dosažení bodů a ukázat svým fanouškům, že umíme také hrát fotbal a že vítězit jsme nezapoměli. Jenže!! Po příchodu na jejich poměrně malé, nerovné a pokryté mazlavým blátíčkem jsme zjistili,že to nebude jednoduché.

Od prvních minut se naše hra založená na technickém pojetí s přechodem přes záložní řady a množstvím přihrávek, rozbíjela o jednoduchost a přímočaré nakopávání do našeho pásma soupeřem. Náš přechod do útoku končil převážně na pokaženém zpracování, špatné nahrávce nebo podklouznutí hráče už na středu hřiště. Proto také se první poločas odehrával převážně na naší polovině. Šance soupeře ale končili buďto vedle brány nebo se zaskvěl svými zákroky ochránce naší svatyně Petr Jedlička, který byl v tomto zápase opravdovou oporou týmu. Bohužel na jednu střelu v první půli neměl a to když zakončení ve 23 minutě domácího Spálenského za vápnem si nešťastně srazil do protipohybu Jedličky stoper Jachan.

Po změně stran jsme šli na soupeře s jeho zbraní, že budeme záložní řadu ignorovat a míče začneme nakopávat rychlejším útočníkům a poté je doplňovat. To se nám také začalo dařit a soupeř měl najednou velké problémy a dostavili se i šance ! Jenže ukazatel skóre se stále neměnil a čas jindy tak velmi pomalý najednou přímo utíkal ! Pak přišel dosti nevybíravý zákrok domácího hráče na našeho stopera Jachana, který musel být ošetřován mimo hrací plochu a než se tým stačil přeskupit, vstřelila Kunčina branku druhou a tím zpečetila svoji výhru.

 

Sestava:

 

                   Jedlička

                   Jachan

Trnečka T.                       Doubek

                   Olšer L. (k)

                   Mauer

Savočka      Ondroušek   Trnečka J.

             Beneš          Kalod

 

Střídání: 46´SavočkaBubela, 65´Kalod Trnečka L.    

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka