Kunčina/Mladějov - Radiměř 1:5 (1:1)

29.08.2013 19:10

Rozhodčí: Pohl (Svitavy)

Branky: 11´ 0:1 Bauer, 26´ 1:1 (vl. Drápela), 53´ 1:2 Pechr, 57´1:3 Pehr, 60´1:4 Němec, 67´1:5 Kincl

Diváci: 60

Po dvou sezónách našeho učinkování v krajské 1.A třídě,jsme byli pro nízký početní stav hráčské základny tuto soutěž opustit a začít opět v okresním přeboru.Ten se pro nadcházející ročník spojil s okresem Ústí nad Orlicí a tak na atraktivitě soupeřů to jistě přidá pozitivity.

K 1.kolu jsme zajížděli na velmi pěkné hřiště do Mladějova,jejichž mládežnický tým působí společně s týmem Kunčiny a tak o hráče nemá zajisté nouzi.

Mužstvo Radiměře začalo utkání,tak jak by si to každý fanoušek představoval a 15 minut hry byl prakticky jediným týmem na hřišti co udával tempo hry. To také vygradovalo v 11 min. gólem jednoho z našich benjamínků v poli Davídka Bauera,který osamocen v šestnáctce soupeře lehce uklidil míč k pravé tyči - 0:1 ! Ale místo toho,aby nás tento gól nakopl k větší aktivitě a dalším zápisům do střelecké listiny jsme se uspokojili,začali hrát sami na sebe,ztrácet míče ve středu hřiště a tím pádem pustili soupeře do hry. Ten toho ihned využil ve 26 minutě. Po úniku na jejich pravém křídle a centru břed bránu,si  míč něšťastně srazil do vlastní sítě dobíhající Drápela 1:1. Zbytek poločasu se spíše odehrával od vápna k vápnu a v naší střelecké nemohoucnosti a křeči.

Do druhé půle a velmi důrazné domluvě v kabině k těm starším a "zkušenějším" hráčům týmu nastoupil náš tým opět tak,jak by jsme je chtěli vidět vždy ! Na soupeře udeřili hned od prvních minut 2.poločasu a náš v tomto zápase nejspíše jeden z nejlepších hráčů Pechr za dvanáct minut rozhodl utkání dvěma góly a domácí to prakticky vzdali. Za stavu 1:3 se posunul hráč Němec ze stopera na střed zálohy a o 3 minuty později sám na brankáře upravuje skóre na 1:4 pro Radiměř. Konečný stav na 1:5 ještě upravil v 67 min. Kincl,který se do té chvíle střelecky velmi trápil (snad ho to nakopne a uklidní do dalších utkání !!).

Poznámka trenéra: Velká pochvala směrem k hráčům přípravky,kteří nejen zastupují chybějící žáky aby jich bylo alespoň 11,ale jsou velmi platnými články tohoto týmu !!

 

Sestava:

 

                        Macek

                        Němec (k)

Drápela                                    Doubek

                        Škorpíková

Bauer                                       Janečka

                        Pechr

           Kincl                    Němcová

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka