Jaroměřice - TJ Radiměř 1 : 3 (0 : 1)

16.07.2009 14:03

16.kolo Okresního přeboru dorostu vyznělo opět lépe pro Radiměř, která si přivezla 3 body z Jaroměřic, a tak šance na dobré umístění tu pořád žije.
Jaroměřice začali velice dobře, když prvních 20.minut nepustila Radiměř za půlku, ale bohužel pro domácí nic z toho nevytěžili, a tak ve 25.minutě přišel trest pro domácí. Hostující J.Trnečka zahrával přímý kop a našel svého bratra Tomáše,který pohodlně zakončil a poslal hosty do vedení 0:1. Hosty vstřelený gól jistě povzbudil a vypracovali si další standardní situace ze kterých hrozili nejvíce. Po jedné z nich hlavičkoval míč do brány „bagr“ ale rozhodčí gól neuznal. „Nesmyslný offside „!.Vývoj tohoto poločasu byl ovšem v plné režii pana pomezního z Jaroměřic,jež fauly domácích cíleně přehlížel(penalta,ruka,držení za dres).Radiměř už do konce poločasu bránila těsný výsledek.
Druhý poločas jsme začali lépe než ten první a přineslo to úspěch v podobě gólu Olšera z rohového kopu T.Trnečky, dostal příliš prostoru a pohodlně míč dopravil do branky 0:2.
Domácí po druhém inkasovaném gólu působili odevzdaně. Ovšem musíme vyzdvihnout výkon hostující obrany, která zahrála velice dobře. Definitivní tečku za jistotou tří bodů udělal hostující J.Trnečka, který si pohrál s domácí obranou a vstřelil branku 0:3. Domácí poté z offsidu ,přičemž tam stáli dva hráči, upravili výsledek na 1:3.Holt když píská domácí rozhodčí, musíme počítat s takovýmto metrem.(viz Rohozná ve Vendolí)

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka