Jablonné nad Orlicí - Radiměř 1:0 (0:0)

11.09.2013 19:00

Rozhodčí: Filip (Jamnné nad Orlicí)

Branky: 67´1:0 Doleček

ŽK: 0:4

ČK: 0:1

Diváci: 50

 

Na zápas do Jablonného jsme jeli s vědomím,že vstoupíme na velmi pěkné hřiště ale také proti velmi kvalitnímu týmu. Skóre 18:2 z pouze odehraných dvou kol hovořil za vše.

Zachytit úvodní nápor,nechybovat v obranné hře a pokoušet se o rychlé výpady,to byla naše úvodní taktika. Do karet domácím hrál i silný vítr,který se jim opíral první půli do zad. I toto mělo svůj vliv na tom,že nás 20 min. zápasu domácí přimáčkli na naši polovinu,avšak bez gólového efektu na kterém měl i svůj podíl gólman Filip Janků svými zákroky. Časem tlak domácích polevoval a my se postupně dostávali čím dál více do hry. Hráčům Jablonného se pomalu ale jistě vkrádala nervozita na kopačky z neproměněných šancí a z toho,že stav je stále 0:0 s čímž vůbec nepočítali. Toto skóre se neměnilo až do poločasové přestávky! 

Druhá půle začala opět aktivitou místních hráčů,ale i my jsme se začali osmělovat. Síly ale ubývali a možná proto přišla chvilka nekoncentrovanosti v obraně při zahrávání rohu domácích,když náš gólman vyrazil centrovaný míč který se ale bohužel dostal k volnému Dolečkovi a ten osamocen ho poslal v 67 minutě k tyči 1:0. Tato branka ale k překvapení všech diváků i nás znamenala,že favorizované Jablonné se kupodivu stáhlo do obrany a my vycítili šanci ! Od té doby domácí hráli jen na brejky.

Buď a nebo !! 10 minut do konce a nové rozestavění : 3 útočníci a pouze 3 obránci - vyrovnáme nebo dostaneme další ! Znělo po hřišti. Tlak a presink znamenal roh v 90 minutě a poslední šance s výsledkem něco udělat. Na roh šel i Filip Janků z brány,ke kterému se nakonec velmi zdařile kopnutý míč dostal a on od zadní tyče posílá pozdrav za gólmanova záda !!! Co však přišlo poté,když se naši hráči bezmezně radovali nikdo nečekal. Rozhodčí branku neuznává z důvodu faulu na domácího u přední tyče. Udivení a bezmoc ! I po tomto rozhodnutí hrajeme ještě nějaký čas a míč jde za bránu Jablonného a my máme kopat další roh,ale ten nás už rozhodčí nenechá rozehrát a píská konec. Unaveným a zničeným hráčům povolují nervy a po zápase ještě za protesty dostávají karty včetně červené !!

 

Poznámka trenéra: Tento zápas nebyl z naší strany o kráse ale o bojovnosti a tu na hřišti hráči odevzdali v maximální míře.Hráli a nevzdávali se až do posledního hvizdu a to si zaslouží upřímnou pochvalu. K neuznané brance se vyjadřovat nebudu.

 

Sestava:

 

                              Janků 90´

   Gestinger     Vach (k)    Škranc  Janečka Pa.

                             Vorlíček

  Sedlák                                       Ficker

                            Kolář J. 24´

              Mach 55´90´90´   Kreiner

 

Střídání: 55´ Chronc  -  Janečka Pav. 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka