Staré Město - Radiměř 2 : 2 (0:0)

22.04.2010 15:51

Rozhodčí: Mazanec,Grulich

Branky: 49´0:1 Trnečka, 54´1:1, 68´1:2 Schaffer, 84´2:2

Diváci: 50

 

Na hřiště do Rychnova na Moravě, kde má tým Starého Města dočasný azyl, jsme měli papírově jet pro 3 body. Jenže všechno bylo jinak !!! Omluvenky dorostenců typu : nemohu jet na fotbal, protože hlídám svoji 16-ti letou sestru nebo já bych nestihl vlak do školy a pozdějším se mi nechce - vytváří úsměv ve tváři nejednoho člena týmu na straně jedné a pokyvováním hlavy v úžasu na straně druhé !!!!!! No co se dá dělat? - pojedou opět žáci a ještě ve větším počtu !!

Tým složený z toho co zbylo + hráč z pole na pozici brankáře se pustil do boje hned v úvodu utkání a před bránu soupeře se v první půli dostával jen velmi těžkopádně a bez většího efektu.Naštěstí hosté hrozili jen z centrovaných a nakopávaných míčů, se kterými si naše obrana poradila.

Po mírném přeskupení našich řad v poločase se po změně stran dostali ke slovu konečně naši hráči a hned ve 49 minutě otevřeli skóre 0:1 ! Dlouho se však radiměřští neradovali a domácí za 6 minut poté srovnali na 1:1, kdy nedokázala obrana odkopnout míč z malého vápna. Pak se hosté opět dostali do vedení, kdy skóroval Kuba Schaffer. Jenže nezkušenost a mírné podcenění vysokého míče našeho "hráče-gólmana" nás stála 5 minut před koncem výhru, kdy podběhl spíše centr jak střelu a míč zapadl za jeho záda 2:2!!

Na závěr můžeme říci, že tato ztráta dvou bodů za remízu jde na vrub nezodpovědným jedincům, kteří tento zápas prostě bojkotovali !!!! Ale to je už ohraná písnička !!!   

Sestava:

 

                   Kollár

                   Trnečka T.

 Švonc                                 Pálka (k)

                   Prchal

 Hozák         Janků               Soušek

                   Trnečka   

       Škranc               Svoboda

 

Střídání: 46´ Škranc - Schaffer

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka