Dlouhá Loučka - Radiměř 2:2 (2:2)

22.07.2009 15:28

 

Rozhodčí: Krejčíř (Blansko)

Branky: 2´1:0 Kolář R.,15´1:1 Karlík, 23´1:2 Mauer, 40´2:2 Kralovič

ŽK: 4:3

Diváci: 60

Sokol Dlouhá Loučka: Čechal - Hank,Jochec,Straka,Blecha D.,Kolář R.,Geršl,Kolář J.,Gregor,Jurka,Kralovič (Blecha M.,Flieger)

TJ Radiměř: Jedlička - Marek,Bubela,Olšer L.,Doubek,Jachan,Trnečka T.,Karlík,Mauer,Trnečka J.,Kovář (Dlábek,Olšer St.)

 

 

Velmi oslabená Radiměř začala hodně špatně, když ve 2 minutě po standardní situaci a následné dorážce prohrávala 1:0. Poté se hra srovnala a přišli i šance hostů. Asi ve 15 minutě našel Jachan balonem za obranu Karlíka, který střelou podél gólmana vyrovnal na 1:1 . Radiměř vyrovnávací gól povzbudil a začala kombinovat a více si věřit. Po rohovém kopu J. Trnečky prošel balón pokutovým územím, kde našel osamoceného Mauera, který střelou z voleje trefil přesně šibenici 1:2. Poté se spíše hrálo ve středu pole, ale nic významného se nedělo, až do chvíle kdy přišel centr z levé strany a Kralovič hlavou srovnal na 2:2.
Druhý poločas se nesl v duchu nedostat zbytečný gól a to se nakonec povedlo. Domácí měli převahu v držení míče, ale častými nákopy na Kraloviče o ně přicházeli. Naopak hosté hráli velmi chytře, hráli dobře zezadu a soustředili se na brejkové situace, která přišla asi v 65.minutě kdy dostal nepřesný balon Karlík od J.Trnečky, ale následně ho vybojoval a objevil se sám před Čechalem, kterému udělal kličku do středu hřiště a střílel, ale bohužel trefil jenom před sebou stojícího stopera domácích. Domácí dále hrozili pouze ze standardních situací, ale nakonec se soupeři rozešli smírně 2:2.

 

Sestava:

                 Jedlička

                 Olšer L.

Mauer                           Bubela

                 Doubek

                 Jachan

Trnečka T.                     Marek

                 Trnečka J.

   Kovář                    Karlík (k)

 

Střídání: Bubela - Satrapa, Kovář - Dlábek, Trnečka T. - Amerling   

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka