Čistá - Radiměř 1 : 2 (0:1)

08.04.2010 16:40

Rozhodčí: Čada (Ústí nad Orlicí)

Branky: 20´0:1 Ondroušek, 58´0:2 Kalod, 61´1:2 Nepraš D.

ŽK: 0:3

Diváci: 120

 

Sokol Čistá: Boštík – Rožek, Tomášek, Peřina, J. Kmošek, Padělek, Kostlán, O. Nepraš, Klusoň, Rumpík, D. Nepraš (Vích, P. Kmošek, Krátký)

 

TJ Radiměř: Jedlička – Doubek, Štěrba, Olšer, Bubela, Jachan, T. Trnečka, Ondroušek, Mauer, Beneš, Kalod (Moravec, Olšer St., Amerling)

 

 

Na hokou půdu do Čisté jsme jeli s odhodláním zde neprohrát a nějaký ten bodík odvézt. Podle toho byla také zvolena strategie, kterou tentokrát všichni hráči stoprocentně splnili !!

Úvod utkání spíše připomínal dva borce v ringu, kteří se nejdříve uťukávají. S jedinou vážnější hrozbou v úvodu utkání, což byla střela domácího hráče ze střední vzdálenosti si poradil dobrým zákrokem brankář Jedlička. Hosté z Radiměře hrozili pouze brejky, ale při každém takovém úniku byla domácí obrana vždy v největší pohotovosti !! K radosti nás všech se po krásné kolmici jeden takový únik zdařil ve 20 minutě a sám postupující Ondroušek se nemýlil a míč uklidil k tyči za záda brankáře Boštíka 0:1 !! Z tohoto šoku se již domácí do konce poločasu už nevzpamatovali a tak se šlo do kabin s jednobrankovým náskokem.

Do druhé půle se šlo s tím, že na nás hráči Čisté vlítnou a budou chtít nepříznivý výsledek co nejdříve zvrátit ve svůj prospěch. Takže čekat na příležitost, nikam se nehrnout a pokusit se opět nějakým únikem přidat druhý gól ! A to se také stalo !!! Studená sprcha pro domácí přišla již za 7 minut ! Než se řádně nadechli k náporu utekl Kalod a zvýšil na 0:2 pro Radiměř !! Domácí se však vrátili do hry hned za 3 minuty, kdy snad po jediném nedorozumění jinak velmi dobře fungující obrany vedené svými zákroky jistým Štěrbou s gólmanem Jedličkou, snížili na rozdíl jedné branky. To posadilo domácí do sedla a zatlačili nás do hluboké defenzívy. Své k tomu také přispěl velmi necitlivým a jednostraným posuzováním zákroků rozhodčí Čada !! Ale kromě nastřeleného břevna z přímého kopu se k naší svatyni hráči domácího celku již nedostali. Když k obětavé práci všech našich hráčů připočteme 2 vynikající zákroky našeho brankáře Jedličky, úspěch byl na světě a místo plánovaného bodu, jsme vezli z Čisté 3 !!

 

Sestava:

 

                  Jedlička

                  Štěrba

Mauer                            Doubek

                  Olšer L. (k)

                  Jachan žk.

Trnečka T.                      Bubela žk. 

                  Beneš

    Ondroušek žk.     Kalod

 

Střídání: 71´Bubela Amerling, 74´BenešOlšer St., 86´KalodMoravec

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka