Bystré - Radiměř 2:1 (1:1)

08.09.2009 22:42

Rozhodčí: Andrle (Morašice)

Branky: 1´0:1 Mauer, 2´1:1 Mitáš, 75´2:1 Zahoran

ŽK: 0:1

Diváci: 150

Sokol Bystré: Schüch – Zahoran, Veselý, Štaud, Hegr, Putnar, Mitáš, Cupal, Vodička, Bureš, Dittrich (Břicháček, Oravec, Janoušek)

TJ Radiměř: Jedlička – T. Trnečka, V. Trnečka, Olšer, Beneš, Ondroušek, Jachan, Savočka, Amerling, Mauer, Doubek (Bubela)

 

V tomto zápase přišli branky rychlostí zvuku !! V 1 minutě, téměř ihned po úvodním hvizdu sudího rozvlnil síť domácího brankáře Schücha na malém vápně osamocený Radek Mauer po přihrávce Amerlinga. Jenže domácí rozehráli, zatáhli míč po pravém křídle, odkud přišel centr před bránu Radiměře a odražený balon umístil Mitáš za Jedličkova záda 1:1. A to byla druhá minuta !! Poté začal koncert zahozených šancí domácí hráčů Bystrého, ale naši nezůstávali pozadu a rychlými protiútoky ohrožovali celkem nejistého brankáře domácích. Postupem času se začala projevovat absence středního záložníka J.Trnečky (1.zápas stop) a žaludeční potíže Karla Doubka, který měl 2.půli po výměně postu s krajním bekem T.Trnečkou na sebe velmi nepříjemného útočníka. Nedlouho na to, co musel nuceně vystřídat se projevila jeho chybějící výška při rohovém kopu domácích a hráč Zahoran toho náležitě využil a rozhodl zápas v jejich prospěch. Tento nadprůměrně kvalitní zápas byl ještě okořeněn naprosto excelentním výkonem rozhodčího Andrleho z Morašic,jenž se nenechal vyvést z míry ani neposednými, mladými fanoušky domácího celku a velmi elegantně a s úsměvem jim chvílemi domlouval !!

 

Sestava:

                    Jedlička

                    Trnečka Vl.

Trnečka T.                          Jachan

                    Olšer L. (k)

Beneš      Doubek   Savočka  Amerling

            Mauer            Ondroušek

 

Střídání: 64´DoubekBubela

     

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka