Boršov - Radiměř 0 : 2 (0:1)

03.06.2010 23:33

Rozhodčí: Laik (Boršov)

Branky: 17´0:1 Šmerda, 56´0:2 Janků

Diváci: 20

 

Když jsme přijeli na hřiště určené k zápasu, nikdo z nás si nebyl jist jestli místo do Boršova jsme nedojeli do lázní Bardějov a nepřipravili nám jejich světoznámé Bardějovské bahenní kúpele!! A do toho ještě celou tu dobu neustále pršelo!!

Od úvodních minut bylo jasné kdo je na hřišti favoritem. Jenže počasí, terén, dobré zákroky domácího gólmana, tyče jeho svatyně a hlavně podvědomá jistota postupu hráčů Radiměře - tyto všechny faktory drželi skóre na nule!! Neškodnost soupeře z Boršova směrem ku předu ukolébávala hráče Radiměře natolik, že přestali téměř střílet na bránu, i když se to přímo nabízelo. Místo toho se hosté uchýlili až k nezdravě profesorskému pojetí hry! V první půli se tudíž uchytila jen jediná střela od Šmerdy, která domácího brankáře překonala.

Po změně stran se o hře jménem fotbal už nedalo vůbec hovořit, protože druhá půlka hřiště na které se prakticky odehrával zbytek zápasu byla jedno velké bláto!! To samozřejmě vyhovovalo domácím, kteří se jen bránili a odkopávali míče do bezpečné vzdálenosti. S centrovaným balonem, který dopadl na zem jako do husté krupicové kaše se prakticky nedalo nic dělat!!! Jeden příklad mluví za vše - Dominik Svoboda dobíhající míč, který se následně v této husté hmotě zastavil byl v tu ránu bos, protože mu bota v tom bahně prostě zůstala!! Do konce zápasu hráči Radiměře přidali už jen jeden gól a tak velmi nízká porážka domácích určitě místní fanoušky potěšila.

 

Sestava:

                  Janků(k)

                  Škranc

 Vach                                  Kolář V.

                  Talacko

                  Kolář J.            

 Ficker                                Svoboda

                 Němec

     Kakáč                 Šmerda

 

hokejovéKincl 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka