Zhodnocení sezony

21.07.2009 15:30

 

Stejně jako družstvo žáků a dorostu jsme i my kvůli rekonstrukci hřiště odehráli všechna podzimní utkání na hřištích soupeřů. Tento hendikep společně s postupem do vyšší soutěže - okresního přeboru hrál hodně proti nám, takže jsme ani nemohli očekávat nějaké výrazně dobré umístění po podzimní části. Když se k tomu navíc přidala dlouhodobá podzimní absence našeho nejlepšího střelce Honzy Karlíka, dopadl podzim velmi bídně. Ovšem díky „zázračné“ výhře v Čisté a dvěma remízám z Opatova a Linhartic nakonec situace nebyla úplně ztracená.

Do jarní části jsme vstupovali s pěti body na kontě, nejistou informací o počtu sestupujících a šestibodovým mankem na předposlední Linhartice, nicméně s vědomím, že všechny zápasy odehrajeme doma. Výrazně nám pomohl návrat Honzy Karlíka do sestavy po operaci, posílili jsme tým o další hráče Láďu Kováře, Mirka Šlesingera a zejména Jirku Nekvindu, jehož zkušenosti pomohly k vyztužení záložní řady. Jsem rád, že do zápasů naskočili i někteří kluci z dorostu, což je určitě velké plus pro další budoucnost. Celý tým bojoval jako jeden muž, čehož výsledkem byla celkově desátá příčka v tabulce se ziskem 30 bodů. Jarní bilance pak byla 7 výher, 4 remízy a pouze dvě prohry (s postupujícím Jevíčkem  a v posledním utkání s Kamennou Horkou). Pokud by se sestavovala samostatná tabulka pro podzim a jaro, pak jsme na jaře byli čtvrtým nejúspěšnějším týmem, což svědčí o mnohém.

Myslím, že diváci mohli být s předváděnou hrou spokojeni, naši střelci se činili a po právu jsme dokázali, že do okresu patříme. Rád bych na tomto místě také vyzdvihl individuální umístění v tabulce střelců OP – Honza Karlík obsadil krásné 2.-4. místo a nejlepší desítku pak uzavírá  Radek Mauer. Oběma bych chtěl popřát, aby jim střelecký prach vydržel pokud možno co nejdéle a aby se k nim připojili i další hráči.

Chtěl bych poděkovat všem hráčům za jejich výkony, trenérům a samozřejmě všem, kteří nám pomáhali s bezchybným provozem v průběhu sezóny, neboť i oni jsou naším „hráčem“.

Tak na viděnou 16.srpna, kdy přivítáme v novém ročníku tým Sebranic 

 

                                                                                  Za tým mužů Tomáš Satrapa  

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka