Radiměř - Třebařov 3 : 0 (0:0)

13.10.2009 11:06

Rozhodčí: Havránek (Svitavy)

Branky: 64´1:0 Savočka, 83´2:0 Kalod, 90´3:0 Kalod

ŽK: 0:2

Diváci: 80

 

TJ Radiměř: Škorpík – V. Trnečka, T. Trnečka, Olšer, Doubek, Jachan, Bubela, Ondroušek, Mauer, Beneš, Kalod (J. Trnečka, Savočka, Amerling)

Sokol Třebařov: Strnad – Prokop, Novotný, Frisch, Vais, Hlubinka, Hradil, Horák, Sommer, L. Eliáš, D. Maleňák (Handl, J. Eliáš)

 

Tento veledůležitý zápas, kdy poražený skončí na samotném chvostu tabulky začali lépe hosté, kteří se více osmělovali a měli trochu více ze hry. Paradoxně jsme ale mohli vést po čtvrthodině my, kdy náš stoper Vl.Trněčka projel celou obranou a ocitl se až před samotným brankářem hostí. Jenže to vyřešil tak nešťastně, že si ještě udělal i kličku na gólmana do leva na dlouhou nohu a místo branky přišlo zranění a nucené střídání ! Do hry tak šel jeho syn Kuba, který už odehrál předtím celý zápas za dorost. Hosté hrozili jen sporadicky a jejich šance nebyli až tak nebezpečné, ale ani my jsme si moc příležitostí ke skórování první půli nevytvořili. A tak se šlo do kabin bez branek.

Po změně stran se začali hosté pomalu vytrácet a Radiměř se začala čím dál častěji tlačit před bránu. V 63 minutě přišlo velmi šťastné střídání, kdy do hry přišel za Doubka - Savočka a po minutě hry otevřel skóre pro domácí 1:0 !! Hostům zjevně ubývali síly a našim hráčům přišel naopak klid na kopačky. Přesto se Třebařov pokusil v posledních minutách s výsledkem něco udělat a otevřel hru. Toho však využili domácí a dvěma brankami Kaloda zpečetili vítězství !

 

Sestava:

              

                   Škorpík

                   Trnečka Vl. (k)

Trnečka T.                              Doubek

                   Olšer L. (2k)

                   Jachan

Mauer         Ondroušek          Bubela

            Beneš           Kalod

 

Střídání: 15´Trnečka Vl. Trnečka J., 63´DoubekSavočka, 80´Ondroušek - Amerling                         

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka