Radiměř - Mladějov n.Moravě 5:1 (3:0)

22.07.2009 17:38

 

Rozhodčí: Šenkýř (M.Třebová)

Branky: 1´1:0 Jachan, 8´2:0 Trnečka J., 31´3:0 Karlík, 38´ hosté nedali p.k.,72´4:0 Karlík, 78´4:1 Němec, 88´5:1 Karlík

ŽK: 3:3

Diváci: 170

TJ Radiměř: Jedlička, Bubela, Satrapa, Olšer, Mauer, Trnečka J., Jachan, Savočka, Trnečka T., Dlábek, Karlík (Doubek,Peterka)

Tatran Mladějov: Paar, Kudyn, Suchý Michal, Suchý Petr, Sekanina, Satler, Němec, Seryn, Prosecký, Šteffek , Prusák (Marek)

 

 

Domácí měli raketový start, když se ujali v 1 minutě vedení Jachanem. V 8 minutě zvyšoval po přetaženém rohu T. Trnečky a zpětné hlavičce Savočky rovněž hlavou J. Trnečka. Ve 31 minutě začal svoje představení Karlík, který obešel i hostujícího brankáře a zvyšoval do prázdné branky již na 3:0. Domácí měli pak ještě dvě další šance Dlábkem a znovu J. Trnečkou, ale neproměnili je a postupně vyklidili prostor a hosté se začali dostávat před domácí branku, ale jejich akce končily buď nepřesně nebo je pochytal Jedlička v domácí svatyni. Pohrdli i možností dostat se do hry poté. co v 38 minutě poslal Němec pokutový kop mimo tyče fotbalové branky. Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem pohlídat výsledek a tomu odpovídal i obraz hry. Hosté se snažili kombinovat a domácí hrozili z brejků. Toho využil opět rychlonohý expres Karlík a zvyšoval už na 4:0. Hostům se asi dvanáct minut před koncem podařilo zkorigovat Němcem, ale poslední slovo měl opět Karlík, který tak zkompletoval svůj hattrick. Výsledek je pro hosty možná příliš krutý, ale domácí si svojí hrou tři body určitě zasloužili.

 

Sestava:

                   Jedlička

                   Satrapa

Mauer                              Bubela

                   Olšer L.

                   Jachan

Trnečka T.                       Trnečka J.

                   Savočka

     Dlábek                  Karlík (k)

 

Střídání: 65´Jachan - Doubek, 75´Dlábek - Peterka

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka