Radiměř - Mladějov n.Moravě 2 : 2 (1:0)

24.09.2010 13:48

Rozhodčí: Kvapil (Svitavy)

Branky: 37´1:0 Ondroušek, 56´2:0 Bubela, 79´2:1 P.Prosecký, 93´2:2 Dlouhý

ŽK: 0:1

Diváci: 100

 

TJ Radiměř: Škorpík – T. Trnečka, L. Olšer, Pálka, Bubela, Satrapa, Ondroušek, Beneš, Jedlička, Kalod, Mauer (S. Olšer, Luk. Trnečka, Lub. Trnečka).

Tatran Mladějov: Čermák – Kudyn, P.Suchý ml., Prusák, R.Sekanina, Abraham, Satler, P. Němec, Prosecký, Seryn, Dlouhý (R.Šteffek, P.Suchý st.)

Utkání začalo aktivní hrou hostí a již v 5 min. se ocitl na penaltě zcela sám L.Seryn,ale jeho prudká rána nemířila mezi tyče.Následně se po podobné akci na jeden dotek dostal do vápna opět hráč hostí,jehož střela skončila pouze na boční síťi.Naši hrozili především z rychlých brejků,jejichž adresátem byl především M.Ondroušek,který dělal mladějovským obráncům mnohé problémy.Platonický tlak Mladějova v 1.půli ukončil Ondroušek,když dostal v 37 min. míč do běhu,na vápně se zasekávačkou zbavil obránce a střelou pod břevno otevřel skóre zápasu 1:0.

Začátek 2.půle se vyvíjel podobně jako první.Hostující tým měl územní převahu,ale gól vstřelili radiměřští.V 56 min. se po nedorozumění hostů dostal z úhlu ke střele Bubela a krásnou přízemní střelou propálil vše co mu stálo v cestě 2:0.Hosté od té doby kupili chybu za chybou,jejich hra byla plná nepřesností a ve vzduchu visel další gól v jejich síti. A za nedlouho po té mohlo být ještě veseleji v domácím publiku !V 70 min. předvedl své sólo hráč M.Ondroušek,který ze své poloviny vyvezl míč kolem třech protivníků a když před ním padl na zem i stoper hostí,řítil se na osamoceného brankáře.Toho též obešel,ale z úhlu již bránu Mladějova ke smůle netrefil !Ondrouškovo sólo jako by bylo zlomovým okamžikem ve vývoji zápasu.Domácí Radiměř poté vyklidila své pozice a nepochopitelně se uzavřela jen do bránění výsledku.To vycítilo i mužstvo Mladějova a ovládlo hřiště.Hosté se dočkali snížení stavu v 79 min.,kdy po kombinační akci se dostal míč za obranu na rozběhnutého P.Proseckého,který utekl obráncům,obešel brankáře Škorpíka a do prázdné brány snížil na 2:1.Po této brance vsadili hosté vše na útok !Tlak Tatranu rostl a ve 3 min. nastavení se dočkal vyrovnávací branky!Nepochopitelnou ztrátou míče na naší půli se k míči dostal hráč hostí,kolmicí do vápna našel zcela volného R.Dlouhého,který pohotově za pomocí teče obránce vyrovnal na 2:2.

Pro Mladějov má bod cenu zlata,pro sestupem vážně ohroženou Radiměř zřejmě nic neřeší.
Sestava:
                   Škorpík
                   Trnečka T.
Satrapa                             Bubela
                  Olšer L. (k)
                  Pálka
Mauer                              Jedlička
                 Beneš
      Ondroušek      Kalod
 
Střídání: 65´Trnečka L. - Bubela, 83´Olšer St. - Jedlička, 89´Trnečka Lub. - Kalod
 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka