Radiměř - Měst.Trnávka 5 : 1 (2:0)

18.05.2010 11:56

Rozhodčí: Trnečka T. - oddílový rozhodčí (Radiměř)

Branky: 33´1:0 Šmerda, 35´2:0 Šmerda, 47´3:0 Kakáč, 55´3:1, 65´4:1 Vach, 70´5:1 Svoboda

ŽK: 0:1

Diváci: 30

 

Houževnatý a technicky dobře vybavený soupeř z Městečka Trnávky nás čekal v dalším utkání za vytouženým prvním místem v okresní soutěži.

Úvod zápasu patřil sice našim borcům, kteří měli více míč na svých kopačkách, ale dobře bránící soupeř je do vyložených šancí nepouštěl a čekal na příležitost k brejku. Jejich hradba povolila až v samotném závěru poločasu, kdy se prosadil Michal Šmerda a to hned dvakrát!!

Druhá půle byla kopií toho prvního a hosté se opět soustředili na obranu a do útočných aktivit se moc nepouštěli. To se změnilo až ve 47 minutě, kdy třetí branku vstřelil Martin Kakáč. Trnávka přeskupila své řady a osmělila se také směrem do předu svým nejvyšším hráčem, který šel na pravé křídlo. To trošku zaskočilo naše obránce a v 55 minutě dovolili hosty právě tímto hráčem skórovat a upravit stav na 3:1. Jenže to bylo vše z jejich strany, protože za deset minut poté si připravil míč k přímému kopu Ondra Vach a krásnou střelou nedal gólmanovi šanci ani na chvilku popřemýšlet o tom, že by ho chytil 4:1!! Od té doby bylo na hřišti jen jedno mužstvo. V poslední minutě se ještě trefil náš nejlepší střelec Dominik Svoboda a upravil tak konečné skóre na 5:1.

 

Sestava:

 

                    Janků(k)

                    Škranc

 Vach                           Prchal

                    Kolář V.

                    Talacko 65´

 Ficker 65´                   Svoboda

                    Kolář J.58´

         Kakáč          Šmerda

 

58´Pechr, 65´Juračka, 65´Janečka

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka