Radiměř - Kunčina 2:0 (1:0)

03.09.2013 19:12

Rozhodčí: Pohl (Svitavy)

Branky: 39´1:0 Mach, 81´2:0 Kreiner

ŽK: 0:1

Diváci: 30

 

Na první domácí zápas sezony jsme se sešli opět bez některých hráčů základní sestavy.Důvodem byli ještě dovolené,nemoc a také blížící se školní rok a povinnost dřívějšího odjezdu na internáty.Proto jsme povolali i některé žáky,kteří nám zaplnili lavičku náhradníků.

Soupeř z Kunčiny poskládaný z hráčů Mladějova,M.Třebové a Kunčiny byl fyzicky urostlý a vzbuzoval respekt.K těmto všem faktorům jsme i přizpůsobili taktiku a způsob hry.Každopádně to nebyl styl defenzívy,ale snažili jsme se o jednoduchost a přímočarost ve hře dopředu.Tato taktika se nám začala vyplácet hned od úvodu a obránci Kunčiny pod tlakem začali kupit chyby a dávat nám šanci ohrožovat jejich branku.Ale ani dobré průniky po křídlech,kvalitně kopané rohy a ani střela Vacha se neujali.Nakonec nám pomohla teč po centru a následném chumlu před bránou,kdy poslední u míče byl náš hráč Mach a my šli do vedení 1:0 ! Tak skončil i poločas.

Další oslabení přišlo hned od začátku 2.půle,kdy musel odcestovat také do školy i poslední středový hráč základu Kolář a nastoupil tedy ze žáčků mladý Petr Janečka.Poznat to bylo hned a tak jsme přistoupili k jiné hře a to dlouhými míči za obranu a ohrožovali tak rychlými výpady.Náš obranný val v podobě nové stoperské dvojice Vach,Ficker a opět spolehlivých krajních obráncích Gestingera a Pavla Janečky stále držel soupeře v odstupu a nepřipouštěl ho k přímému ohrožení naší svatyně. A když přišla v 81 minutě pojistka Jardy Kreinera,mohli jsme si vydechnout. Konec utkání se už pak odehrál v klidu a do našeho vítězného konce.

Pozn.trenéra: Pochvala týmu za to,že se takto vypořádal s absencí několika hráčů a utkání nevypustil a velká pochvala mladému Péťovi Janečkovi za předvedený výkon v dorostu !

 

Sestava:

 

                          Janků (k)

                Vach                Ficker

Gestinger                                  Janečka Pavel

                          Mach

Sedlák                                      Krejčí

                         Kolář J.

       Chronc                     Kreiner

 

Střídání: 46´Janečka Petr - Kolář Jiří, 87´Macek - Chronc

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka