Radiměř - Jevíčko 2:2 (1:0)

31.08.2009 12:16

Rozhodčí: Křišťál (Moravská Třebová)

Branky: 38´1:0 Ondroušek, 73´2:0 Ondroušek, 75´2:1 Němeček, 86´2:2 Müller

ŽK: 2:1

ČK: 1:0

Diváci: 100

TJ Radiměř: Jedlička – T. Trnečka, V. Trnečka, Olšer, Menich, Jachan, Ondroušek, Marek, Mauer, J. Trnečka, Doubek (Amerling, Fuchs, Bubela)

TJ SK Jevíčko: Navrátil – Jedlinský, Z. Klein, Vykydal, Müller, Berka, Seknička, Nguyen, Podlezl, Marván, T. Klein (Němeček, Továrek)

 

Naši hráči šli po sérii tří porážek do utkání s kvalitním soupeřem z Jevíčka, který chce jistě hrát o první příčky tabulky a jeho výsledky tomu tak nasvědčují. Zato naše mužstvo nezačalo sezonu nejlépe a k tomu odchod střelce Karlíka do Sebranic po čtyřech kolech nabízelo spoustu otázek, jak to bude dál s naším působením v přeboru.

Duel nezačal vůbec špatně a po 20-ti minutách hry se ukazovali změny v sestavě ke kterým došlo jako příjemným překvapením. Nasazení čtyř dorostenců, kteří měli už v nohách 90 minut ve své věkové kategorii a zkušeného Trnečky Vl. na post stopera vneslo bojovnějšího ducha na straně jedné a větší klid v obranné hře na straně druhé do našeho týmu. K tomu výborný zákrok hned v první minutě brankáře Jedličky vneslo i jistotu v naší svatyni. Po půlhodině hry se dostali ke slovu i naši útočníci a ve 38 min. uklidil míč dorážkou střely Mauera za záda hostujícího gólmana Ondroušek 1:0. S tímto výsledkem se šlo i do kabin. Hlavně se nezakopat před naší šestnáctkou a hrát stále jak dosud - zněli slova v kabině ! Bohužel přísné vyloučení v 57 minutě po dvou žlutých to vše zhatilo a my se museli ztáhnout a čekat jen na brejky, které by mohly přijít s narůstajícím časem a chutí soupeře s výsledkem něco udělat. Po deseti minutách to tak málem dopadlo, kdy Radek Mauer uháněl sám na brankáře hostí, ale ke smůle zakončil vedle. Co se nepodařilo jednomu, povedlo se jinému a to Ondrouškovi, který v 73 min. zvyšoval na překvapivých 2:0 pro domácí. Hosté na to reagovali střídáním jejich obrovitého hráče Němečka a vyplatilo se jim to, když za dvě minuty působení na hřišti dal tento hráč kontaktní branku. Když se už zdálo, že jednobrankový náskok udržíme, přišla nekompromisní střela Müllera v 86 min. a rozhodla tak o dělbě bodů.

 

Sestava:

                    Jedlička

                    Trnečka Vl.

Trnečka T.                           Jachan

                    Olšer L. (k)

Pospíšil    Doubek Trnečka J. Marek

            Mauer           Ondroušek

 

Střídání: 52´PospíšilBubela, 77´MarekAmerling, 85´Trnečka T.Fuchs 

  

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka