Radiměř - Janov 2 : 5 (0:5)

21.08.2009 12:41

Rozhodčí: Kučírek, od 46´Bureš (oba Blansko)

Branky: 1´0:1 Šváb, 10´0:2 Wejda, 15´0:3 Knap z PK, 18´0:4 Novotný F., 25´0:5 Knap z PK, 62´1:5 Mauer, 89´2:5 Bubela z PK

ŽK: 0:1

Diváci: 100

TJ Radiměř: Jedlička – Satrapa, Amerling, Bubela, L. Olšer, Savočka, Jachan, Mauer, Ondroušek, J. Trnečka, Karlík (T. Trnečka, Doubek, S. Olšer St.).

Sokol Janov: Beránek – L. Zvěřina, Záleský, Šváb, Johan, V. Wejda, A. Zvěřina, Klejch, Novotný, M. Wejda, Knap (Hájek, Bureš).

 

Tento zápasový den začal velmi podivně, když hodinu před utkáním rozhodčí Kučírek nás i soupeře začal přemlouvat, aby se zápas odložil pro nezpůsobylý terén, přičemž jen mírně poprchávalo a hřiště bylo ve velmi dobrém stavu!!

Samotný duel začal pro domácí jako z hororového filmu. První minuta kopali hosté roh a nepokrytý hráč hostí otevřel skóre 0:1. Poté se řítil Karlík prakticky sám na branku soupeře a ragbyovým způsobem za nohy byl sundán od obránce a k údivu všech byl oceněn "jen" žlutou kartou. Naše obrana byla tentokrát prostupná jako ementál a soupeř toho náležitě do 25 minuty využil a nastřílel nám ještě další čtyři branky z toho dvě ze značky pokutového kopu. V závěru poločasu jsme ještě vstřelili gól Karlíkem, ale pro ofsajd nebyl uznán. 

Druhý poločas hosté už spíše dohrávali a nechali nás kosmeticky upravit skóre na 2:5, kdy první branku dal Mauer po delší době hlavou a v samotném závěru kopal i náš hráč Bubela penaltu a uzavřel sobotní střelecké hody - bohužel pro hosty !!

Výsledek je velice smutný,ale nejsmutnější je na tom to, že někteří diváci z domácích řad tuto krutou porážku tak těžce nesli, že svým vlastním hráčům tak spílali až si museli myslet jestli vůbec hrají doma. Někdy se hold nedaří a je velmi důležité v tuto chvíli spíše hráče podpořit a věřit v zlepšení, než je takto odsoudit !!!!!

 

Sestava:

 

                        Jedlička

                        Satrapa

Amerling                                   Bubela

                        Olšer L.

                        Jachan

Mauer              Ondroušek        Savočka M.

            Trnečka J.            Karlík (k)

 

Střídání: 26´SatrapaTrnečka T., 46´AmerlingDoubek    

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka