Radiměř - Dlouhá Loučka 3 : 0 (0:0)

30.04.2010 10:52

Rozhodčí: Andrle (Morašice),Urban,Ropek

Branky: 48´1:0 Kalod, 83´2:0 Bubela, 85´3:0 Beneš

ŽK: 1:2

Diváci: 80

 

TJ Radiměř: Škorpík - Štěrba, Doubek, Olšer L., Pálka, Trnečka T., Jachan, Bubela, Beneš, Ondroušek, Kalod (Trnečka Lub., Olšer St., Dlábek)

Sokol Dlouhá Loučka: Čechal - Bouček, Geršl, Gregor, Blecha, Charvát, Matoušek, Kolář R., Kolář J., Marván, Jochec (Sedlák)

 

Další zápas, který mohl rozhodnout o tom jestli bude mít Radiměř ještě reálnou šanci se udržet v okresním přeboru nás čekal s Dlouhou Loučkou. Ta na tom byla o pouhých 6 bodů lépe než náš tým.

Začátek první půle vypadal, že by domácí mohli mít navrch, ale to trvalo pouze 5 minut a pak začali hru ovládat hráči Loučky. Jedna šance za druhou se hrnula na naši branku, ale buďto se hosté netrefili nebo gólman Škorpík bravurně zasáhl!! Jeho zásluhou a vynikajícími zákroky, které předváděl jsme šli do kabin za nerozhodného stavu!!

Do druhé půle jsme šli jako vyměnění a za pouhé 3 minuty otevřel skóre Kalod. Tato branka vzala totálně vítr z plachet hostům a radiměřští začínali mít navrch. Zlepšila se kombinace a hra do předu se výrazně zkvalitnila. Hodně tomu pomohl i dobrý výkon Bubely, který se tentokrát ocitnul na postu záložníka a hned mu to prospělo. Závěr utkání byl ze všeho nejlepší, kdy během dvou minut přidali právě zmiňovaný Bubela a Beneš po brance a potvrdili tak naše vítězství!!!

 

Sestava:

        

                      Škorpík

                      Štěrba

 Doubek                             Pálka

                     Olšer L. (k)

                     Jachan (2.k)

 Trnečka T.                         Bubela

                     Beneš  

       Ondroušek         Kalod

 

Střídání: 64´ Kalod  Trnečka Lub., 86´Olšer L.  Olšer St., 88´Ondroušek  Dlábek

 

 

 

 

          

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka