Radiměř - Čistá 0:1 (0:1)

28.08.2009 12:30

 

Rozhodčí: Hnát (Svitavy)

Branky: 10´0:1 Kostlán

Diváci: 100

TJ Radiměř: Jedlička - Jachan,Amerling,Olšer L.,Bubela,Trnečka T.,Mauer,Ondroušek,Trnečka J.,Fuchs,Karlík,(Olšer St.,Trnečka Vl.,Dlábek)

Sokol Čistá: Boštík - Kmošek J.,Štěrba,Klusoň,Kmošek P.,Peřina,Rožek,Kostlán,Nepraš M.,Nepraš D.,(Vodehnal,Krátký)

 

Toto předehrávané 14.kolo bylo soubojem dosud ne zrovna úspěšných týmů začínající sezony, kdy domácí získali pouze 3 body s nováčkem soutěže Opatovem a hosté byli dokonce na posledním místě bez jediného bodu.

Utkání začalo velmi svižně a ve 4 minutě Ondroušek pěknou ránou za šestnáckou orazítkoval břevno Boštíkovi branky. Za další 4 minuty byl před samotným gólmanem hostí Karlík a opět se síť nevlnila. Poté se osmělila i Čistá a její samostatný únik zastavil Jedlička výborným zákrokem. Tato šance naznačila opětovné problémy v naší obraně, kde jsme nebyli schopni včas reagovat na pohyb soupěře a tak nás hosté začali přehrávat, hlavně dlouhými nakopávanými míči za obranu a standartními situacemi. Z jedné takové šance přišla i v 10 minutě branka, kdy jsme nechali trestuhodně volného Kostlána na malém vápně uklidit míč za Jedličkova záda 0:1. Z tohoto gólu jsme se těžko dostávali zpět do hry a nenacházeli ten správný recept na přemožení obrany vedené tradičně neomylným Štěrbou. Ve druhém poločase hosté téměř vyklidili útočné pole a soustředili se na ubránění jednogólového náskoku. Naši hráči někdy až zoufale bušili do hostujícího obranného valu před svým vápnem, kde většina míčů končila. Když se už přes tento blok dostali, tak z bezprostřední blízkosti bránu buď přestřelili nebo velmi dobrý Boštík míče chytal. Tentokrát nás naši fanoušci stále burcovali a hnali nás do dalších ztečí, ale smůla si nás tentokrát opravdu vychutnala a tak všechny body si odvezl šťastnější soupeř.

 

Sestava:

                   Jedlička

                   Jachan

Amerling                        Bubela

                   Olšer L.

Trnečka T. Mauer  Ondroušek Trnečka J.

          Fuchs             Karlík (k)

 

Střídání: 46´AmerlingOlšer St., 66´BubelaTrnečka Vl., 73´Mauer - Dlábek    

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka