Přátelské utkání 7.4.2010 Vendolí - Radiměř 1 : 4 (0:3)

09.04.2010 12:21

Rozhodčí: Vodička, Nepraš (oba Vendolí)

Branky: 3´0:1 Vach, 11´0:2 Kakáč, 18´0:3 Prchal, 38´0:4 Svoboda, 59´1:4

Diváci: 30

 

 

Tři dny po zápase s Hradcem jsme zajížděli na dalšího účastníka okresního přeboru a to do Vendolí. S tímto soupeřem jsme poslední přátelské utkání vždy prohráli o branku a tak jsme čekali i tentokrát boj o každý metr!

Jenže opět se ukázala naše agresivní hra od prvních okamžiků zápasu a rychlá hra do předu. Z toho vyplynulo několik standartních situací a hned z té první se trefil Ondra Vach už ve 3 minutě! V 11 min. rychlým proniknutím po levé straně Šmerdy a dorážce Kakáče jsme vedli už 2:0 a když se z přímého kopu za dalších sedm minut tefil do černého i Prchal, byli domácí na kolenou !! 

Do druhé půle jsme šli s tím, že neupadneme do letargie jako proti Hradci a budeme se snažit stále o kombinační hru. A hned po 3 minutách se nádherně dostal před osamoceného brankáře Vendolí Svoboda a hokejovým blafáčkem ho překonal po čtvrté! Po hodině hry se ke slovu dostali také domácí borci a po jedné z chybyček v naší obraně a sólu na našeho gólmana snížili na 1:4! Hráči Radiměře měli ještě další šance skórovat, ale 2 tutovky Šmerdy a obvzláště 1000% šance Svobody a 50-ti metrové sólo elévka Kincla se neujali a tak další branky nepřišli. Stav se tak uzavřel pro nás na velmi lichotivých, ale naprosto zasloužených 1:4 !!!

 

 

Sestava:

 

                 Janků (k)

                 Škranc

Vach                            Prchal

                 Kolář V.

                 Kolář J.

Kakáč                          Svoboda

                Němec

     Kincl                Šmerda

 

Střídání hokejovým způsobem: Talacko, Janečka 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka