Přátelské utkání 4.4.2010 Radiměř - Hradec n./Sv. 6 : 0 (4:0)

09.04.2010 11:31

Rozhodčí: Trnečka T. (Radiměř) - oddílový rozhodčí

Branky: 2´1:0 Svoboda, 3´2:0 Vach z P.K., 16´3:0 Kakáč, 20´4:0 Šmerda, 62´5:0 Janků z P.K., 70´6:0 Šmerda

Diváci: 30

 

Na první přípravný zápas v tomto roce na velkém hřišti jsme si pozvali účastníka okresního přeboru Hradec nad Svitavou. Náš tým vede po podzimní části o 5 bodů okresní soutěž a i když je ještě celá polovina ročníku před námi, chtěli jsme zkusit změřit síly s mužstvem o třídu výše!

Hosté sice přijeli pouze s 11-ti hráči, ale nám také chyběli 2 ze základní sestavy a proto dostali příležitost i borci z přípravky.

Zápas začal velmi svižně a radiměřští svého soupeře dokonale zaskočili, když už ve 3 minutě vedli 2:0 a po čtvrt hodině dokonce 3:0 !! Hráči hostujícího celku naprosto nestíhali naší agresivní a kombinační hře a uchýlili se pouze k odkopávání a bránění. Do poločasu jsme přidali ještě čtvrtou branku a do kabin se šlo v celku spokojeně. Ve druhém poločase se mírně projevilo vysoké vedení na naší psychice a sklouzli jsme do mírné individuality a začali hrát sami na sebe. Ale to se dalo očekávat, neboť byl soupeř směrem do předu velmi málo produktivní. Dalším faktorem naší slabší hry bylo střídání některých hráčů za elévky, kteří si přece jen na velké hřiště teprve zvykají. Nicméně jejich hra potěšila všechny přihlížející. Do konce zápasu jsme ještě přidali další dvě branky a mohli se radovat s velmi vysokého a hlavně neočekávaného vítězství!!

 

Sestava:

 

                    Janků (k)

                    Škranc

Vach                                   Prchal

                    Kolář V.

                    Kolář J.

Kakáč                                 Svoboda

                   Němec

     Kincl                    Šmerda 

 

Střídání hok.způsobem: Škorpíková, Juračka 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka