Kamenná Horka - Radiměř 1 : 1 (1:0)

03.06.2010 17:17

Rozhodčí: Brandejs,Dvořák J.,Ožvoldík (všichni Svitavy)    

Branky: 43´1:0 Bubela, 82´1:1 Beneš

ŽK: 2:2

Diváci: 70

 

Sokol Kamenná Horka: Hasenöhrl – Weber, Tesař, Mach, Bednář, Lelek, Jiroušek, Škáva, Benc, Bubela, Dokoupil (Opršál, Lustyk)

 

TJ Radiměř: Škorpík – Doubek, Moravec, Dlábek, Pálka, Jachan, T. Trnečka, Mauer, Beneš, L. Trnečka, Kalod (Trnečka Lub., Jedlička)

 

Na další důležité utkání, které se hrálo jako vložené kolo ve čtvrtek jsme zajížděli do Kamenné Horky. Tým byl oslaben o potrestaného Ondrouška za ČK, z pracovních důvodů chybějícího Bubelu, nemocného Olšera L. a stále dlouhodobě zraněného Amerlinga. Na to jaké bylo celý týden počasí se dalo hřiště přirovnat jako k velmi dobře připravenému! 

Úvod utkání byl vcelku vyrovnaný, ale postupem času se domácí hráči i přes silný protivítr dostávali před branku Radiměře stále častěji. Největší problémy radiměřským tropil po celý zápas zřejmě nejlepší hráč utkání Jiroušek, který svou rychlostí a vytrvalostí převyšoval ostatní. Přesto to byli hosté, kteří nejprve zahrozili tvrdou střelou Kaloda těsně vedle spojnice a poté stejným hráčem udeřili podruhé a přesně!! Jenže zvednutý praporek rozhodčího Ožvoldíka radost radiměřským zkazil! Když už se myslelo na odchod do šaten, tak přišel centrovaný míč z pravé strany před branku hostí, kde se nejlépe zorientoval Bubela z K.Horky, obtočil se okolo Moravce a skóroval 1:0!!

Prvních 10 minut druhé půle se odvíjelo v odrazu toho prvního, ale potom nastal zvrat!! Domácí jakoby uspokojení s vedením přestali hrát svou hru a postupně vyklízeli střed hřiště. Toho začali využívat hráči Radiměře a přebrali iniciativu. První rána pro domácí přišla v 75 minutě, kdy musel pro tržnou ránu po střetu s Maurem opustit hřiště kapitán Lelek a druhá o 7 minut později!! Centrovaný míč neudržel v náruči domácí gólman Hasenöhrl a Beneš pohotově dorazil 1:1 ! Až po obdržené brance kamenohorští opět zařadili vyšší stupeň a Radiměř přišpendlili na jejich polovinu. Jenže se přes bojovné hráče hostů již do vyložené šance nedostali. Šanci ke skórování však měli a to když stoper Radiměře Trnečka Tomáš si nádherně orazítkoval břevno vlastní branky. A tak fyzicky velmi náročné utkání skončilo smírně remízou 1:1.

 

Sestava:

                     Škorpík (k)

                     Trnečka T.

                     Doubek

 Moravec                               Pálka

                     Jachan

 Mauer                                  Dlábek71´

                     Beneš

       Trnečka Luk.60´  Kalod

 

60´Trnečka Lub.,71´Jedlička                

                    

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka