Jaroměřice - Radiměř 5 : 0 (1:0)

19.10.2009 20:48

Rozhodčí: Vodička (Vendolí)

Branky: 45´1:0 Batelka, 50´2:0 Valášek, 55´3:0 Batelka, 67´4:0 Batelka, 84´5:0 Jankovič 

ŽK: 1:4

ČK: 0:1

Diváci: 80

 

TJ Jaroměřice: Valenta Jos. - Valenta M.,Valenta Jan,Továrek,Antošovský,Valášek,Vybral,Toman,Gecl,Matocha,Batelka(Macháček,Jankovič,Mackerle)

Radiměř: Škorpík - Trnečka T.,Bubela,Olšer L.,Kalod,Jachan,Ondroušek,Olšer St,Mauer,Trnečka J.,Savočka (Satrapa,Pálka,Fuchs)

 

Duel se nezačal odvíjet vůbec špatně a hráči Radiměře byli daleko více aktivnější směrem do předu s dobrou kombinací v záložních řadách a obrana si komplikace také nedělala. Jenže, když už kombinace šlapala jak má, tak naše koncovka byla tragická! Z pěti vyložených šancí skončil míč pouze jednou mezi tyčema - přesně řečeno na břevně. Poté jsme nakonec branky docílili, ale čárový sudí byl proti a odmával velice sporný ofsajd. A tak známé pravidlo nedáš dostaneš si řeklo o slovo v poslední minutě a domácí skórovali do šatny.

Po změně stran se naši hráči snažili navázat na výkon z předchozího poločasu, ale branka v 50 minutě jim vzala vítr z plachet a potom už bylo na hřišti pouze jedno mužstvo a to domácí. Záložní hra se pak úplně vytratila, z obrany se stal den otevřených dveří a ojedinělé útočné akce končili buďto v zárodku, nebo v rukavicích brankáře Jaroměřic. Z nadějně vypadajícího zápasu se tak nakonec stal až krutý debakl 5:0, který nás opět posunul do spodních pater tabulky.

 

Sestava:

                   Škorpík

                   Olšer St.

Trnečka T.                     Bubela

                   Olšer L. (k)

                   Jachan

Mauer                          Savočka

                  Trnečka J.

         Ondroušek      Kalod

 

Střídání: 46´BubelaPálka, 62´Trnečka J.Satrapa  

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka