Janov - Radiměř 3 : 1 (1:0)

28.04.2010 10:28

Rozhodčí: Ondráček (Mladějov n.Mor.)

Branky: 30´1:0 A.Zvěřina, 52´2:0 Novotný, 64´3:0 Knap, 72´3:1 Ondroušek

ŽK: 1:1

Diváci: 140

 

 

Sokol Janov: Beránek – Johan, L. Zvěřina, Veselík, Mich. Wejda, Novotný, A. Zvěřina, Klejch, V. Wejda, Bureš, Knap (Vašinka, Mir. Wejda)

 

TJ Radiměř: Jedlička – St. Olšer, Lub. Trnečka, L. Olšer, Bubela, Jachan, Ondroušek, Pálka, Mauer, T. Trnečka, Kalod (Fuchs, Žitňák,Dlábek)

 

 

Oslabeni o jarní posilu a dirigenta naší obrany Štěrbu, jsme zajížděli do Janova, který je tabulkově v popředí a na jeho půdě se stěží sbírají body. 

Úvodních 20 minut však patřilo hostům z Radiměře, kteří si během této doby vytvořili několik slibných šancí ke skórování "Ondroušek,Mauer", ale zakončení v podobě branky jsme se nedočkali. Časem se hra začala vyrovnávat a domácí se postupně nadechovali k náporu. Všemu také napomohla špatná komunikace a organizace obranných řad a velmi laxní přístup záložníků, kteří nepovažovali za nutné se vracet po ztrátě míče se svými protihráči !!! To vyústilo v 30 minutě zbytečným faulem na hranici šestnácky trestným kopem, který proměnil A.Zvěřina ve vedoucí branku. Navíc při tomto přímém kopu byla zeď a rozestavění obrany hostů tak školácké, že jinak to ani dopadnout nemohlo !!! Po této brance se tým hostí totálně rozpadl a na hřišti byli vidět už jen hráči Janova. Postupem času se mohli počítat jen šance domácích. 

Ve druhé půli se po přestavění řad hostí změna hry neprojevila a nadále hru ovládali domácí hráči, což pro ně přineslo v 52 a 64 minutě navýšení skóre na už hrozivých 3:0!! Poté domácí mírně polevili a dali možnost upravit výsledek na 3:1, kdy se trefil Ondroušek střelou z 20-ti metrů. To bylo vše a zbytek utkání se dohrával opět pod taktovkou Janova, ale už bez gólového efektu. Věřme, že takto nepovedená a někdy až bídná hra Radiměře se opakovat nebude a o setrvání v okresním přeboru se ještě popere !!!!!

 

Sestava:

 

                   Jedlička

                   Olšer L. (k)

Mauer                                     Bubela

                   Jachan

                   Olšer St.

Trnečka T.                               Pálka

                   Ondroušek

        Trnečka Lub.       Kalod

 

Střídání: 46´Trnečka Lub. - Žitňák žl., 67´Kalod - Fuchs, 73´Fuchs zraněn - Dlábek

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka