Jevíčko - Radiměř 0 : 1 (0:0)

05.05.2010 12:19

Rozhodčí: Jakubec,Křišťál (M.Třebová),Žouželka (M.Trnávka)

Branky: 78´0:1 Štěrba

ŽK: 2:2

Diváci: 80

 

SK Jevíčko: Jedlinský – Klein, Továrek, Kritzbach, J. Müller, Seknička, Čekal, Podlezl, Horák, Nguyen, Němeček (R. Müller)

TJ Radiměř: Škorpík – Pálka, Štěrba, L. Olšer, Bubela, Jachan, Ondroušek, Beneš, Mauer, Trnečka, Kalod (Moravec,Trnečka Lub.)

 

Na veledůležitý zápas o udržení jsme zajížděli na dosud v jarní sezoně nevýrazného soupeře do Jevíčka.

První poločas byl velmi nezáživný a naše mužstvo se hledalo v nepřesných přihrávkách anebo dlouhých nakopávaných balonech, které neměli svého adresáta. Domácí se zase snažili hrát dlouhými míči na své křídla, ale i oni měli velmi nepřesnou mušku. A tak poločas skončil 0:0, kdy šancí bylo jako šafránu.

Změna stran moc nového nepřinesla, jen se začalo hrát více nahoru a dolů - jenže opět bez efektu v podobě branek! Nejvíce vzruchu tak přinášel rozhodčí Jakubec svým rozhodováním, kdy udivoval i místní fanoušky, kteří nevěřícně pokyvovali hlavou se slovy "tak to jsem ještě nezažil !" apod. Přesto přišel v 78 minutě blesk z čistého nebe a udeřil do domácích řad!! Ke standartní situaci z 25 metrů se postavil Jarda Štěrba a přesným kopem okolo zdi umístil míč k pravé tyči a nedal brankáři sebemenčí šanci zasáhnout 0:1! Poté hráči Jevíčka otevřeli hru ještě více a pro naše útočníky se začali rodit šance. Žádná ale už za domácího gólmana nezapadla. Tak i přes úpornou snahu "bezchybného" rozhodčího o vyrovnání, jsme těsné vítězství udrželi a odvezli si cenné 3 body !!

 

Sestava:

 

                     Škorpík

                     Štěrba 78´

 Mauer                                 Pálka

                    Olšer L. (k)

                    Jachan

 Trnečka T. 91´               Bubela 40´ 64´

                    Beneš

        Ondroušek         Kalod 85´

 

64´ Moravec, 85´ Trnečka Lub.

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka