Dlouhá Loučka - Radiměř 1 : 5 (0:3)

24.04.2010 13:35

Rozhodčí: Blecha (Laik - Dl.Loučka)

Branky: 14´0:1 vlastní, 31´0:2 Svoboda, 35´0:3 Svoboda, 36´0:4 Kincl, 43´0:5 Kincl, 65´1:5

Diváci: 20

 

Po dlouhých 5-ti měsících pauzy, jsme odjeli do Dlouhé Loučky k prvnímu jarnímu mistrovskému utkání, kde jsme museli proti poslednímu celku bodovat,pokud jsme chtěli pomýšlet na vítězství v okresní soutěži.

Začátek zápasu odpovídal kvalitám obou soupeřů a my domácí přitlačili k bráně. Bohužel naše koncovka byla mizerná, jako by nám po zimní přestávce zvlhnul střelecký prach. A tak nám museli pomoci hráči domácího celku a první gól si vstřelit sami, kdy si hráč ve 14 minutě srazil centrovaný míč do vlastní brány! Tlak našich neustával a po půlhodině se trefil střelou ze šestnácky Svoboda a o 4 minuty opět tentýž hráč umístil míč po rohovém kopu hlavou podruhé! Za tohoto stavu se šlo do kabin a mohli dostat šanci i hráči naší přípravky.

Než jsme se druhou půli rozkoukali, tak právě jeden z elévků Kincl hned první minutu na hřišti skóroval a zvýšil náskok na 0:4!! A byl při chuti, protože uběhlo dalších 8 minut a zkušeně si povodil celou obranu domácích a do prázdné dal svůj druhý gól 0:5 !! Za tohoto stavu začali naši hráči až moc profesorsky kombinovat a v 65 minutě dovolili soupeři upravit skóre na konečných 1:5. Pochvala náleží nejen našim hráčům za předvedený výkon, ale i místnímu rozhodčímu p.Blechovi za velmi objektivní a citlivé posuzování hry, ze kterého by si měli vzít příklad nejedni delegovaní rozhodčí !!!!

 

Sestava:

 

                     Janků (k)

                     Škranc

Vach                                    Prchal

                     Kolář V.

                     Talacko

Ficker                                  Svoboda

                     Kolář J.

        Kakáč                 Šmerda

 

Střídání: 36´výměna postů Janků za Škrance, 36´Talacko Němec, 36´Ficker Kincl, 55´Kolář J. Janečka   

 

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka