Dlouhá Loučka - Radiměř 0 : 3 (0:1)

05.11.2009 15:45

Rozhodčí: K. Hrouzek (Jaroměřice)

Branky: 15´0:1 Beneš, 55´0:2 Mauer, 84´0:3 Ondroušek

ŽK: 0:3

Diváci: 50

 

Sokol Dlouhá Loučka: Čechal – Jurka, Straka, Gregor, Blecha, R. Kolář, J. Kolář, Dvořák, Hank, Charvát, Sedlák (Jánský)

 

TJ Radiměř: Škorpík – T.Trnečka, Doubek, L.Olšer, Amerling, Jachan, Ondroušek, Beneš, Mauer, J.Trnečka, Kalod (St.Olšer, Satrapa, Dlábek)

 

Zřejmě jedno z posledních krásných počasí v tomto roce nás přivítalo na hřišti v Dlouhé Loučce. I hřiště bylo velmi slušné na rozdíl od středečního zápasu v Kunčině ! Úvod utkání začali domácí šancí, která však brankou neskončila - naopak naši borci se v 15 minutě po dlouhých čtyřech zápasech "naposledy v Mladějově" ujali vedení. Zářez do střelecké listiny si připsal jeden z nejlepších hráčů tohoto utkání, který si zápas opravdu vychutnával a užíval plnými doušky a bylo ho plné hřiště - dorostenec Milan Beneš. Byla to jeho již druhá trefa za muže v této sezoně, kterou načal až od pátého kola příchodem ze Svitav. Hráči domácího celku našim nechávali docela dost prostoru pro kombinaci, což nám samozřejmě vyhovovalo i když jejich útočné pokusy byli také velmi nebezpečné. Několikrát nás podržel brankář Škorpík svým včasným vyběhnutím, nebo šanci v poslední chvíli zazdili samotní domácí. Po jednom takovém úniku, kdy útočník Loučky se na půlce obtočil okolo L.Olšera, postupoval až do vápna a byl faulován se kopala penalta. To běžela 31 minuta a sám faulovaný si ji šel kopnout. Jenže zapoměl kdo stojí na brankové čáře jako jeho protivník a ten byl rezolutně proti tomu, aby stav skóre vyrovnal a penaltu s přehledem chytil !! Stav 0:1 tedy vydržel až do přestávky.

Druhá půle probíhala podobně jako první se šancemi na obou stranách. Jen naše mužstvo hrálo trošku opatrněji směrem do zadu, aby se neopakovalo drama jaké bylo v Mladějově. I když to chvílemi stálo trenéry na lavičce spousty sil a hlasivek, tak se to celkem dařilo. Čekalo se na vhodný moment a jakmile se vytvoří skulinka v obraně domácích tak udeříme ! A stalo se ! Protiútok z pravé strany zakončený centrem na vápno, chtěl uklidit do sítě Lukáš Kalod, který míč minul a ten se dostal k samotnému Radkovi Mauerovi, jenž se nemýlil a prostřelil vše co mu stálo v cestě 0:2 !! Poté se ke slovu dostali také domácí, ale jen v podobě šancí "někdy i vyložených". Jenže když už bylo vše v cestě do naší sítě překonáno, tak se míči postavila tyč nebo břevno. Tečku za velmi slušným výkonem našich hráčů udělal Milan Ondroušek, který si zřejmě vzpoměl na rčení, že bodlo je nejrychlejší a nejhůře očekávaná střela na branku a z 20-ti metrů tímto způsobem překonal bezmocného Čechala v brance domácích.

 

Sestava:

 

                      Škorpík

                      Jachan

Trnečka T.                          Doubek

                      Olšer L. (k)

                      Mauer

Trnečka J.      Ondroušek    Amerling

               Beneš          Kalod

 

Střídání: 63´Trnečka J. Satrapa, 80´KalodDlábek, 87´Beneš Olšer St.                          

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka