Chornice - Radiměř 3 : 0 (3:0)

05.10.2009 16:54

Rozhodčí: Slabý (Chornice)

Branky: 9´1:0, 18´2:0, 25´3:0

Diváci: 20

 

Na druhý tým tabulky do Chornic jsme jeli v plné sestavě a s odhodláním zde bodovat. Bohužel ihned po příjezdu na jejich hřiště (nebo spíše velmi hrbolaté pole), protože tomu se jinak říci nedá,jsme zjistili kdo bude proti nám asi hrát !! Když jsme viděli jejich žákovské hráče zavěšovat sítě na horní tyč bez pomoci židle nebo něčeho podobného, tuhla nám krev v žilách. Takových hráčů tam bylo 5 ! Nebojte se podíváme se na ně - toto jsme slíbili klukům, ale když byl zápis napsaný nedovolil nám místní delegovaný rozhodčí ani po protestech nahlédnout do registračních průkazů, čímž nám znemožnil udělat konfrontaci. O zapsání protestu do zápisu se ani hovořit nedalo !!

Tak jsme nastoupili proti obrovitým hráčům a od prvních minut bylo na našich hráčích znát neklid, nervozita a snad i trochu strachu tam také bylo. První branka přišla už v 9 minutě. Byla velmi smolná, protože na lehkou střelu těsně před brankou tečovanou našim hráčem nestačil gólman F.Janků zareagovat. Nám se nedařilo téměř nic. Kazili jsme přihrávky a obsazování soupeře bylo také vždy pozdější než mělo být. Za zmíňku stojí pouze únik M.Šmerdy po levém křídle ještě za stavu 0:0, který skončil blokem domácího hráče. Bylo zjevné, že zde se bije David z Goliášem, ale nám bohužel na rozdíl od Davida chyběl ten pověstný prak. V poločasové přestávce jsme si slíbili, že to ještě zkusíme, jen tak se nevzdáme a budeme bojovat co můžem. 

Za druhou půlku je nutno opravdu naše hráče velmi pochválit, protože s takovou vervou, chutí a odhodláním jakým se do soupeře pustili se jen tak nevidí. I obrovití hráči domácích nevěděli kam dřív. Bohužel brankově jsme to nezužitkovali a ke konci bylo vidět, že se naši hráči opravdu vydali z toho posledního co v sobě ještě měli. A tak jsme odjížděli s první porážkou 3:0 v sezoně a hlavně s pocitem křivdy, že proti nám hrají dorostenci a ještě se radují z takovéto nezasloužené výhry !!!

 

Sestava:

 

                    Janků (k)

                    Prchal

Vach                                 Škranc

                    Talacko

                    Kolář V.

Ficker           Němec           Svoboda

          Kolář J.         Šmerda

 

Střídání: 36´Janků šel do pole a Škranc do branky, 58´NěmecKincl        

Zpět

Vyhledávání

© Copyright 2012 TJ Radiměř | webdesign Tomáš Trnečka